Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kolena pečená

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

25. 11. 2013 11:17

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie893 kJ / 213 kcal
Bílkoviny8,52 g
Tuky0,96 g
Vláknina21,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy37,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Šťáva se vsákne do zelí, takže je lépe podávat s chlebem. Když se zelí udělá zvlášť, tak to jde i s knedlíkem.

Zdroj: přišlo mi to mailem od kámoše.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

27. 11. 2013 16:39

maria: OK, vložím jako nový recept :-)

maria

27. 11. 2013 16:18

D.deň. zizla, bola by som veľmi vďačná za recept.Treba údené koleno najprv variť a potom dopiecť s lečom? Alebo, ako na to? Hoci už mám svoje roky, stále varím "čojaviemčo". Občas to vyjde, občas má z toho radosť môj zverinec=kocúr a pes.
Vďaka, Maria

zizala zizala (moderátorka)

27. 11. 2013 08:47

maria: Zrovna v neděli jsem pekla uzené koleno na leču. V římském hrnci. Beru to jako běžné jídlo, takže mě nenapadlo to vyfotit a dát jako recept ;-)

Tom Beyk Tom Beyk

26. 11. 2013 22:55

maria:...uzená kolena jsem myslím zatím jen vařil a to s "divokým kořením"(bobek, nové koření, pepř) v tak velkém hrnci aby bylo co nejmíň vody. Ale věřím tomu, že se dají po uvaření ještě pěkně opéct a třeba i s tím zelím:-p
Když ochutnáš vývar, uvidíš jestli je potřeba koleno před pečením dosolit.

maria

26. 11. 2013 21:34

Ahoj T.B., ešte raz sa ozývam, dajú sa takéto skvelé pečené kolenové pochúťky robiť aj z údených zvieracích končatín?
Ďakujjem za odpoveď a aj prípadný recept.
Maria

maria

26. 11. 2013 20:29

Pán T.B., ospravedlňujem sa, váš recept som zrejme čítala blbo, lenže , keď počujem, alebo čítam kolená-samozrejme zvieracie, hneď mi napadnú údené. Takže ešte raz, sorry a keď kúpim čerstvé, váš recept vyskúšam a potom vám kúsok pošlem. Azda budú také skvelé, ako vaše.Všetko naj...Maria

Tom Beyk Tom Beyk

26. 11. 2013 19:34

maria:...:-?promiň ale já tam nemám napsané "uzená".
(2ks vepřová kolena přední - jako z předních nohou)

maria

26. 11. 2013 15:00

Údené kolená bývajú obyčajne dosť slané, takže, keď ich ešte presolíme, budú konzumovateľné? Ja ich robím tak, že najprv koleno varím, asi hodinu, potom narežem kožu a pečiem. Samozrejme s kopou cesnaku a ďalších vhodných korenín. A mám dvojaký osoh-z vývaru urobím napr. fazuľovicu, hrachovú kašu a pod., no a mäsko s prílohami-ako komu chutí.Knedle, zemiaky, chlieb a samozrejme, niečo kyslé.
Ďakujem za odpoveď, Maria

AniCiz

25. 11. 2013 22:01

:yes::-*:-K:-K:-K

JanaB1

25. 11. 2013 21:46

Také dělám, je to vynikající. Já podávám s knedlíkem.:-p:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 11. 2013 19:48

Jdu do kuchyně dostala jsem hlad ! Ale bodík,ještě stihnu přidat než mi bude plavat klávesnice.

rebeka rebeka

25. 11. 2013 16:27

krása, chlape:-!:yes::yes::yes::-p

Bibinka Bibinka

25. 11. 2013 14:55

Tom Beyk::-D:-D:-D, máš pravdu, já to nezdravé;-)taky miluji a maso vůbec mám ráda-holt masařka:-D

Tom Beyk Tom Beyk

25. 11. 2013 14:40

Bibinka:...to ti povím...:yes: tahle zdravá jídla já miluju:-D
(jablka jsou někdy červivá - kolena nikdy:-!:-) )

Bibinka Bibinka

25. 11. 2013 13:36

Tome, takhle kolena také dělám a jsou výborná, jak říkáš, když je jich dost a jsou libovější, dělám knedle a to jak houskové, tak bramborové. To jsi si vrznul viď:-?:-D Máš 2.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové koleno recept na vynikající pečená kolena pečené veprove koleno vepřové koleno přední vepřové koleno pečené se zelím veprova kolena pečené vepřové koleno na zelí pečené koleno na zelí pečená vepřová kolena pečené koleno se zelím pecene koleno vepřové pečené koleno pečené vepřové koleno recept pecená kolena přední vepřové koleno pečené kole vepřové koleno recepty vepřové koleno v římském hrnci přední kolena přední koleno recept

Suroviny: koleno vepřové, cibule, česnek, zelí kysané, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Vepřová kolena pečená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y58n