Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažák bez obalování (pro lenochy)

Kdo by neměl rád smažák? Je to rozhodně jedno z nejoblíbenějších rychlých a smažených jídel u nás. A pokud chcete ještě víc ušetřit čas, vyzkoušejte tuto bezobalovou variantu. Plátek sýra stačí nechat vysmažit na olej do zlatavé kůrčičky.

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 7 min Doba přípravy: 2 min Doba tepelné úpravy: 5 min

7 min (2 min příprava + 5 min tepelná úprava)

24. 11. 2013 18:38

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

24. 11. 2013 20:35

casino:;-):yes:

casino

24. 11. 2013 20:28

1974andrea:
Tímto receptem jsem se nechal inspirovat a právě jsem tu, mnou níže zmiňovanou trojkombinaci, dojedl:yes:
Jistěže to smažení na čerstvém másle není až tak zdravé, ale mně právě vyhovuje jeho oříšková chuť a jednou za uherský rok to má tělesná schrána snese:-)) Asi o fous zdravější by bylo použít ke smažení ghí...

1974andrea 1974andrea

24. 11. 2013 19:41

casino:Já myslím, vzhledem k tomu, že by měla být pánev hodně rozpálená a sýr by se měl péci zprudka, že by se máslo brzy spálilo. Nevím, nezkoušela jsem.

yanull yanull

24. 11. 2013 19:41

1974andrea:Na rozdíl od Tebe, Andrejko, mne občas lenora popadne, ale tu a tam se též vybičuji k mírnému výkonu ;-):-):-))

olahok

24. 11. 2013 19:38

Andrejko, přesně tak, i náš bezlepkáček může ochutnat!:-K:-K:-K

1974andrea 1974andrea

24. 11. 2013 19:31

yanull:Je vidět Janulko, že nejsi tak líná jako já:-D

1974andrea 1974andrea

24. 11. 2013 19:31

hosta:To víš, že jsem, hlavně s úbytkem slunečního svitu jsem jak medvěd chystající se na zimu zalézt do brlohu :-D

1974andrea 1974andrea

24. 11. 2013 19:30

olahok:Teď mě trklo, že takhle by si pochutnali i lidé, kteří se musejí vyhýbat lepku, že?;-)

casino

24. 11. 2013 19:28

Je to smažák, není to smažák...:-?
Dělám ho tak už desetiletí, ale na másle:-! Ovoněný tymiánem, a s volským vokem:yes:

yanull yanull

24. 11. 2013 19:26

Koukám jako Jitka:-O, vskutku pěkná vychytávka, ale já na sýru mám strouhanku ráda, tak mne napadá, co kdybych ho slabě potřela jen bílkem, do strouhanky ho vtiskla a pak už jen smažila? Každopádně bodík posílám :-p:-K:yes:

hosta hosta

24. 11. 2013 19:26

1974andrea: ty a líná, jo? no to dovol, abych se hlučně zasmála:-D:-D:-D:-D:-D. Zvědavá a nápaditá, to seš:yes:

olahok

24. 11. 2013 19:24

To se navzájem nevylučuje, právě naopak! Geniální věci byly většinou vymyšleny "z lenosti". A jak vidím z ohlasů, tenhle skvělý nápad nezapadne.:-)):-)):-K:-K:-K

1974andrea 1974andrea

24. 11. 2013 19:14

olahok:Oli, nene, jenom občas i líná :-D

njutsu

24. 11. 2013 19:09

hosta: Už dlouho jsem se takhle nezasmála, přesně tohle jsem si říkala, než jsem si přečetla váš komentář....:-)):-D

Bosana

24. 11. 2013 19:01

vyzkouším:-O:yes:bod je tam:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obalovany syr v troube jak obalit sýr bez vajíčka jak se obaluje sýr smažák bez strouhanky smažák v těstíčku obalovany syr bez strouhanky obalovaný sýr jinak obalovaný strouhany sýr obalovaný sýr bez vajíčka v čem obalit květák smazak bez vajicka smažák z květáku smazak v troube smazak v troube v čem obalit sýr mouka na obalováni obalovaný smažený uzený sýr smažený sýr bez strouhanky strouhaný smažák obalování bez strouhanky

Suroviny: sýr tvrdý, olej

TopRecepty.cz

Smažák bez obalování (pro lenochy)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6wG