Zelňačka podle "starýho" Habany
Výborná hustá zelňačka, která v tomto počasí zasytí a zahřeje. Je plná kysaného zelí, brambor, klobásky a koření a nakonec zjemněná zakysanou smetanou. Barvu získá díky červené paprice. Dobrou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 741 kJ / 2 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,20 g |
Tuky | 102,60 g |
Vláknina | 43,13 g |
Cholesterol | 457 mg |
Sodík | 9,24 g |
Sůl | 22,20 g |
Sacharidy | 170,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
ZDROJ (upraveno)
http://www.labuznik.cz/recept/zelnacka-staryho-hab...
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2014 09:40
31. 1. 2014 06:09
31. 1. 2014 02:08
30. 1. 2014 20:39
30. 1. 2014 19:18
Ba ne, Habana souhlas nedal. Habana na LABUŽNÍKOVI práskl dveřmi a VYMAZAL VŠECHNY SVÉ RECEPTY i sebe sama.
Tak trochu i mým přičiněním (viz komentáře pod receptem v odkazu na zdroj) se intervencí u správce podařilo tento rcp zachránit a já v rámci osvěty ho šířím dál
30. 1. 2014 19:01
30. 1. 2014 18:57
30. 1. 2014 17:55
30. 1. 2014 15:55
30. 1. 2014 15:15
30. 1. 2014 13:08
30. 1. 2014 11:41
30. 1. 2014 10:57
recept.
30. 1. 2014 10:37
30. 1. 2014 09:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Jak přidat zakysanou smetanu do omáčky či polévky, aby se nesrazila. Vyzkoušejte malý trik našich babiček
Jak připravit nejlepší domácí kysané zelí. Co musíme dodržet a jaké podmínky splnit, aby se povedlo a vydrželo co nejdéle
Další recepty
Tématické fráze: zelňačka recept recept zelňačka tradiční bílá domací poctivá zelńačka poctiva zelnacka zelnačka starého zelňačka recept zelňačka valašská zelňačka starého habany zelnacka albert zelňačka recepty tradiční zelňačka zelňačka s čabajkou poctivý zelnacka zelnačka labužník zelňačka podle zelna polevka starého habany papriková zelnačka zelnačka-recept polévka zelnice skleněnka
Suroviny: zelí kysané, špek, sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, klobása, pepř celý, koření nové koření, kmín celý, brambory, mouka hladká, smetana zakysaná, sůl, pepř, cukr, ocet
Zelňačka podle "starýho" Habany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xw2V
31 názorů