Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 872 kJ / 1 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,93 g |
Tuky | 15,91 g |
Vláknina | 40,85 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 81,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.mlsoty.estranky.cz/
Vařila jsem podle knihy Elizabeth Bard: Lunch in Paris
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2014 11:32
zizala: Jarko, to musí být vážně dobré, líbí se mi to i s fotkou Máš 17.
16. 1. 2014 10:54
Bože, málem to se mnou seklo! To musí být šíleně dobré! Zkusím o víkendu - to se manžel zaraduje!
16. 1. 2014 10:25
Jak jsem říkala, hovězí je hovězí Krásné foto a určitě i chutné jídlo +16
16. 1. 2014 08:56
hosta:magdalenka:hanes24: Děkuji za milé komentáře
16. 1. 2014 02:58
Tak to si uděláme
15. 1. 2014 23:36
Dávno ma nič tak neočarilo...
15. 1. 2014 23:24
No toto - nádherné, a ten hrnec...
15. 1. 2014 23:03
Děkuju za milé komentáře
15. 1. 2014 23:02
maiva: Jo, dřívější řemeslníci uměli krásné věci, dávali si záležet
15. 1. 2014 23:00
maris: Děkuju, Těší mě Tvoje pochvala
Děkuji i ostatním
Děkuji i ostatním
15. 1. 2014 22:09
Jen nakouknu a taková krása+ foto super. Ovšem ten selský hrnec je úžasný. Tak se mi vybavily podobné tvary s modrými kvítky, co mívala babička na kachlákách.
15. 1. 2014 22:05
HankaPu: Nedám
http://www.noto.cz/kuchyn/kuchynske-nadobi/hrnce-k...
http://www.noto.cz/kuchyn/kuchynske-nadobi/hrnce-k...
15. 1. 2014 21:40
zizala: Jaruš, ale ten Tvůj hrnec je hezčí. Asi budu muset pro něj dojet přímo k vám.
15. 1. 2014 21:20
zerduska: Polévkám takový hrnec sluší velice, bramboračka v něm vypadá přímo svůdně
http://www.srovnanicen.cz/q/keramicky%20hrnec%20se...
http://www.srovnanicen.cz/q/keramicky%20hrnec%20se...
15. 1. 2014 21:16
Podobný recept dělávám bez žampiónů, měl zatím vžcy obrovský úspěch. se žampióny to bude ještě lepší.. a odkaz na hrnec, prosím. protože když v takovém hrnci podám třeba i kmíhovou polivku, bude to bomba!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 16 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 17 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 18 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 5 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 5 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 6 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 6 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 6 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 6 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso recepty hovězí guláš s červeným vínem hovězí guláš s vínem recepty z hovězího masa dušené hovězí daub de do recepty na hovězí maso recepty dutch owen hovězí maso s vínem recepty hovězí maso hovězí s tymiánem hovezi s cervenym vinem recepty hovězí maso s vinem hovezi dusene hovězí maso recept hovězí na česneku hovězí maso recepty do trouby dušené hovězí se špenátem hovezi dusene s vínem guláš s vínem
Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, cibule šalotka, česnek, mrkev, pomeranče, rajče celé loupané, víno červené, vývar masový, bouquet garni, žampióny, sůl, pepř, olej olivový, petrželka hladkolistá
Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpv2
37 názorů