Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 1. 2014 20:37

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 872 kJ / 1 643 kcal
Bílkoviny244,93 g
Tuky15,91 g
Vláknina40,85 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 583 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy81,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.mlsoty.estranky.cz/

Vařila jsem podle knihy Elizabeth Bard: Lunch in Paris

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

16. 1. 2014 11:32

zizala: Jarko, to musí být vážně dobré, líbí se mi to i s fotkou:-p Máš 17.:yes::yes:

Eliška Havelková

16. 1. 2014 10:54

Bože, málem to se mnou seklo! To musí být šíleně dobré! Zkusím o víkendu - to se manžel zaraduje!:-):yes::-K

rozmarynaH rozmarynaH

16. 1. 2014 10:25

Jak jsem říkala, hovězí je hovězí:-p:-p Krásné foto a určitě i chutné jídlo:yes::yes: +16

zizala zizala

16. 1. 2014 08:56

hosta:magdalenka:hanes24: Děkuji za milé komentáře :-):-K

hanes24

16. 1. 2014 02:58

Tak to si uděláme:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

15. 1. 2014 23:36

Dávno ma nič tak neočarilo...:yes:

hosta hosta

15. 1. 2014 23:24

No toto:-O - nádherné, a ten hrnec...:yes:

zizala zizala

15. 1. 2014 23:03

Děkuju za milé komentáře :-K

zizala zizala

15. 1. 2014 23:02

maiva: Jo, dřívější řemeslníci uměli krásné věci, dávali si záležet :-K:-)

zizala zizala

15. 1. 2014 23:00

maris: Děkuju, Těší mě Tvoje pochvala :-K
Děkuji i ostatním :-)

maiva maiva

15. 1. 2014 22:09

Jen nakouknu a taková krása:-p+:yes: foto super. Ovšem ten selský hrnec je úžasný:-O:-O. Tak se mi vybavily podobné tvary s modrými kvítky, co mívala babička na kachlákách.

zizala zizala

15. 1. 2014 22:05

HankaPu HankaPu

15. 1. 2014 21:40

zizala: Jaruš, ale ten Tvůj hrnec je hezčí. Asi budu muset pro něj dojet přímo k vám.:-D

zizala zizala

15. 1. 2014 21:20

zerduska: Polévkám takový hrnec sluší velice, bramboračka v něm vypadá přímo svůdně ;-):-))
http://www.srovnanicen.cz/q/keramicky%20hrnec%20se...

zerduska

15. 1. 2014 21:16

Podobný recept dělávám bez žampiónů, měl zatím vžcy obrovský úspěch. se žampióny to bude ještě lepší.. a odkaz na hrnec, prosím. protože když v takovém hrnci podám třeba i kmíhovou polivku, bude to bomba!!!

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso recepty hovězí guláš s červeným vínem hovězí guláš s vínem recepty z hovězího masa dušené hovězí daub de do recepty na hovězí maso recepty dutch owen hovězí maso s vínem recepty hovězí maso hovězí s tymiánem hovezi s cervenym vinem recepty hovězí maso s vinem hovezi dusene hovězí maso recept hovězí na česneku hovězí maso recepty do trouby dušené hovězí se špenátem hovezi dusene s vínem guláš s vínem

Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, cibule šalotka, česnek, mrkev, pomeranče, rajče celé loupané, víno červené, vývar masový, bouquet garni, žampióny, sůl, pepř, olej olivový, petrželka hladkolistá

TopRecepty.cz

Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bpv2