Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chašlama

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

15. 1. 2014 12:06

Suroviny

Porce: 4 -5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 628 kJ / 2 062 kcal
Bílkoviny75,10 g
Tuky101,98 g
Vláknina38,44 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy195,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Výborné "kotlíkové" jídlo z Turecka. Dělá se i z jehněčích a telecích žebírek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

16. 1. 2014 16:08

casino: Tak a je to! Jsem zvědava za kolik se to uvaří.Komentík a foto bodne ,mě ten recept zaujal hned jak jsem ho viděla.

casino casino

16. 1. 2014 15:56

evosheek:
Chlape, vás mi byl čert dlužnej:-)):-)):-))
Eintopf není můj hrnec čaje, ale mě jen tak čajem neopijete:-))
Málem jste mě připravil o řezníka... Když jsem mu řekl, že mám rcp, podle kterého je za 40´vymalováno, tak se smíchy málem popukal:-)) ale stihl mi ještě prodat vedle hovězích i žebra telecí (ta udělám v So, jen tak pečená na másle:yes::yes::yes:
Ale toho bejčka, já starej vůl, uvařím zítra podle vašeho rcp:-//
Nechcete k rcp ještě něco doplnit? Třeba že jste vařil v ďáblově hrnci zvaném "tlakáč", nebo že se vám před, či za těmi uvedenými 40 minutami potratilo ještě nějaké numero...:-))
...asi nechcete, že?

hanes24

16. 1. 2014 03:17

Název zní jak lékařská diagnóza, ale o to větší překvapení následuje. Tož to ano:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 1. 2014 20:55

evosheek:Ivo,všechny bašty z jednoho hrnce jsou u nás vítány;-)a ta Tvá vypadá moc dobře,mňam:-p:-K:yes:

Bibinka Bibinka

15. 1. 2014 17:46

evosheek:Ivo, recept se mi líbí, máš dost šťávy a to my rádi. Máš 7.:yes:

Majda

15. 1. 2014 14:15

40min.to snad né!!!:-!:-!:-S:-//

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

15. 1. 2014 13:46

magdalenka:Přidávám se k tobě ,žebra asi 2 až 2,5 hodiny ! Mně by stačilo i 40 minut,ale polovička by brblala ,že je to tvrdý ! Tvrdé maso nesnese !
Zato já jo ! Pro mě muže být ješté i mírně krvavý.:-D

Bosana

15. 1. 2014 13:11

evosheek:Zajimavý recept, určitě udělám,mám hovězí moc ráda a to bude dobré,posílám bodík.:yes:

Bosana

15. 1. 2014 13:09

magdalenka:Přidáním čer. vína nebo špetky sody bikarbony prý hovězinka krásně změkne. Nemám sodu vyzkoušenou,ale dělala jsem hov. líčka a v normálním hrnci a po přidání čer. vína jsem měla hov. měkké za chvíli. Jinak syn si nechal 3 týdny v lednici vyzrát roštěnou, vytěsnil vzduch a uložil do lednice, myslela jsem,že chytím infarkt, byla to totiž 8 kg roštěnka,ale když udělal steak, nebe v puse. Hovězí vyzraje,ale nevím jak by to bylo se žebry když to je s kostí a tam masko nejradějí zasmradne.

evosheek evosheek

15. 1. 2014 13:09

magdalenka: Souhlasím, hovězí maso je třeba dusiti déle, ale toto jsou žebírka. A pravda je taková, že do hodiny jsem měl vše hotovo. A jak je z obráku vidět, maso jde pěkně od kosti.

casino casino

15. 1. 2014 12:46

magdalenka:
Mám to taky tak... HOVĚZÍ žebra ani za hodinu neuvařím. Ale proč by si autor vymýšlel...
Vidím to tak, že v Turecku to dělají spíše z jehněčího či teleciny a tento rcp je trošku transformován na naše poměry...

magdalenka magdalenka

15. 1. 2014 12:37

Pekný recept. Ale ja za 40 minút hovädzie mäso neuvarím.

Irrena Irrena

15. 1. 2014 12:25

Další dobrota:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ladahruskarecepty ladahruška ladahruška wwwladahruska.cz ladahruska.cz wwwladahruška recepty ladahruska laddahtruska recept lada hruska nebe v puse www ladahruska koblihy vladi hrušky ladahruška-recepty ladahruška všechny recepty řezy nebe v puse recept jak dlouho se vařej brambory ladahruška recepty wwwlada hruska nebe v puse recept pečene maso- sedme nebe fazolova polifka na sladko recept

Suroviny: žebro hovězí, brambory, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, sůl, pepř, kopr čerstvý, petrželka

TopRecepty.cz

Chašlama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q5oD