Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí medailonky v jogurtovo-česnekovém kabátku s adžikou

Křehké a jemné hovězí maso s vůní česneku je skvělý oběd i báječná večeře pro rodinu i blízké. A jak udělat z kousku hovězího delikátní záležitost? Naložte ho a upečte podle tohoto jednoduchého receptu.

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 65 min + doba odležení masa přes noc

85 min (20 min příprava + 65 min tepelná úprava, + doba odležení masa přes noc)

9. 1. 2014 21:44

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie3 657 kJ / 874 kcal
Bílkoviny136,19 g
Tuky17,93 g
Vláknina6,18 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy41,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu můžeme zvolit prakticky cokoliv, na co má kdo chuť. Já k tomu udělala hranolky a na druhý den k tomu do práce rýži a bylo to taky výborné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

10. 1. 2014 21:40

mijula: Od toho jsou komentáře, aby mohli mít lidé případné připomínky. A každý autor jde s receptem tzv. s kůží na trh, musí počítat s tím, že ne každému se bude líbit ;-)

Terushaaaa Terushaaaa

10. 1. 2014 21:20

mijula: Máte pravdu, někteří tu komentují téměř vše negativně a chtějí si na tom asi honit ego nebo nevím...(tím nenarážím ničím na casina, který se jen zeptal...) ale pravda každý je zvyklý na to svoje, ale kdybychom někdy neexperimentovali, tak by to byla nuda :-);-)

mijula

10. 1. 2014 15:54

vypadá to dobře, určitě zkusím...za poslední dobu mi příjde , že dávat nějaký nový recept je za trest...každý k tomu má nějaké připomínky. Prostě člověk dá dvůj recept, o který se podělí s ostatními a ano, je jasné, že každý jsme zvyklý dělat to jinak a podle sebe. Ale v tom případě nechápu, proč se někdo dívá na recepty, když ve finále to stejně udělá podle sebe a jídlo má vždycky stejné.:-//

hanes24

10. 1. 2014 12:43

Nepřu se, jen podotýkám, že proti prskání tuku užívám rovné sítko. Já už bych to zase nepekl, protože bych to zlikvidoval opražené a na pečení už by nedošlo.:yes::-)):-)):-D

Terushaaaa Terushaaaa

10. 1. 2014 11:26

Nevím na čem smažíte, ale já měla po opékání sporák čistý. A proč nejdříve opékám? Maso chytne pěknou kůrčičku a mě pak chutná více. Nevím jestli to má na to vliv ale přijde mi, že ano :-)

casino

9. 1. 2014 22:47

No, pokud budu prudce opékat maso bez otření jogurtové marinády, tak bych tedy nechtěl čistit sporák...:-))
A proč vůbec maso opékat před pečením v troubě?:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi medajlonky medailonky z hoveziho masa sítko proti prskání tuku medailonky z hovězího hovezi plec medailonky hovězí kulatá plec recept recepty s adžikou maso v jogurtovo kabatku hovezi medajlonky recept hovězího masa marináda na medailonky hovězí medajlonky recepty jak dělat medailonky z hovězího hovezi medailonky s hranolkami hovězí ohanka recepty medajlonky z kulaté plece hovezi v jogurtu hovězí maso v jogurtu hovězí medailonky v troubě veprove medailonky v jogurtu nejlepsi cesnekove medailonky

Suroviny: plec hovězí kulatá, jogurt bílý, česnek, koření adžika, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Hovězí medailonky v jogurtovo-česnekovém kabátku s adžikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RnB0