Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto s vepřovým masem

Rizoto je lahodné rýžové jídlo, které nebývá náročné na přípravu. Vepřovému masu, zelenině, krémové rýží a sýru na barevném kopečku jídla jen tak někdo neodolá. Že už máte chuť? Tak vyzkoušejte.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

9. 1. 2014 19:37

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 021 kJ / 722 kcal
Bílkoviny68,93 g
Tuky42,66 g
Vláknina4,39 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 5,56 g
Sůl13,75 g
Sacharidy14,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U vaření rýže vždy platí: vody dáváme vždy 1,5 násobek rýže

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bena

27. 10. 2015 13:48

mnam, mnam, mnam... bez sýru by to nebylo rizoto!!!

mijula

10. 1. 2014 15:57

za poslední dobu mi příjde , že dávat nějaký nový recept je za trest...každý k tomu má nějaké připomínky. Prostě člověk dá dvůj recept, o který se podělí s ostatními a ano, je jasné, že každý jsme zvyklý dělat to jinak a podle sebe. Ale v tom případě nechápu, proč se někdo dívá na recepty, když ve finále to stejně udělá podle sebe a jídlo má vždycky stejné:-//

mikklik

10. 1. 2014 15:12

Říkám taky ano, moje rodina by mi takové to pravé "italské krémové rizoto" nejedla. Chtějí přesně takové, jako je tady. Využiju třeba i zbytků masa z předešlého dne. Není to sice žádná kulinářská bomba, ale je to dobré.:yes: A eidam? Proč ne, když někomu chutná....

mijula

10. 1. 2014 11:49

Zkoušela jsem několikrát dělat rizoto v troubě, ale to mi nechutnalo. Takhle to mám raději...a ano, sýr na něm mám ráda a znovu ano, jsme v Čechách :):-O

casino

10. 1. 2014 00:29

mijula:
A proč, prosímsakra:-)) neuděláte to masénko skoro doměkka, pak společně se zeleninkou nesmícháte s rýží, nezalejete vodou a nedáte společně udusit (upéci):-?
Pak by to nebyla "rýže s masem" a ten název receptu by se stal pravdivým:-))
...a kdyby tam nebyl ten sejra, tak bysme ani nebyli v Čechách...

mijula

10. 1. 2014 00:00

ano, ale rýže se nerozvaří na kaši, jenom se vyvaří voda...to je za + - 5 minutek, bude to jen taková konzistence kaše, protože ta rýže pouští škrob ;-)

jarda Kadic jarda Kadic

9. 1. 2014 22:21

:-O

Frantiska Frantiska

9. 1. 2014 22:15

rýže : na lžici másla orestujeme 2 hrnky rýže, jakmile se orestuje cca 3 minuty, přidáme 3 hrnky vody,osolíme, vaříme do doby, než je z rýže kaše a voda je vyvařená. Rýži přikryjeme pokličkou a strčíme do trouby na 180 stupňů na cca 12-15 minut. Až bude rýže hotová smícháme s masem a posypeme eidamem

tak ze ryzi rozvarit na kasi a pak ji ještě dat do trouby? chápu to dobře?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto s vepřovým masem rizoto s vepřovým masem v troubě vepřové rizoto rizoto s vepřovým masem a zeleninou recept na rizoto s vepřovým masem rizoto z veproveho masa rizoto s masem rizoto s vepřovým masem recept rizoto s vepřovým. masem veprove rizoto se zeleninou vaříme rizoto rizoto s veprovym rizoto z vepřového masa v troubě italské rizoto s vepřovým masem recepty na rizoto s veprovym masem zeleninové rizoto s veprovym masem recepty rizoto z vepřového masa vepřové rizoto recept rizoto se zeleninou a masem rizoto vepřové

Suroviny: rýže, kotleta vepřová, směs zeleninová mražená, sýr eidam, paprika čerstvá červená, cibule, sůl, koření grilovací, pepř, olej, voda, máslo

TopRecepty.cz

Rizoto s vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KBEz