Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

4. 1. 2014 16:07

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 819 kJ / 4 737 kcal
Bílkoviny195,36 g
Tuky377,69 g
Vláknina46,43 g
Cholesterol 575 mg
Sodík 1,71 g
Sůl3,65 g
Sacharidy115,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Způsob pečení masa tzv. šokem - inspirace kuchař Jamie Oliver a lehce upraveno dle vlastní fantazie :)

Máslová jíška:

http://hobby.idnes.cz/jak-udelat-jisku-do-zasoby-n...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

4. 1. 2014 16:54

:-p:yes::yes:

savlinka savlinka

4. 1. 2014 16:35

WOU:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

danielle72 danielle72

4. 1. 2014 16:24

Colombo, další z Tvých úžasných objevů :-O:yes:;-)

zizala zizala (moderátorka)

4. 1. 2014 16:22

Krásná fotka :yes: Já bych si dala tu mrkvovou omáčku a brambory, maso bych s někým vyměnila :-8:-p

pipre pipre

4. 1. 2014 16:12

Přestože se tučnějším masům nyní vyhýbám, nemůžu ale jinak , než recept pochválit, protože vypadá bezvadně:yes:+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprovy bok peceny pečený veprovy bok pečený veprovy bok pečený vepřový bok recepty pomalu pečený věpřový bok pečený vepřový bok recept pečený bok bůček pomalu a dlouho vepřový bok pečený bok recept pomalu peceny bok pečený vepřový bůček pečení vepřového boku vepřový bok recepty pomalu pečici hrnec jak upeci veprovy bok jak péct vepřový bok věpřový bok recept recepty pečený vepřový bok vepřový pečený bok

Suroviny: bok vepřový, koření vepřová pečeně, karotka, jablko, šťáva mrkvová, vývar zeleninový, jíška máslová, sůl, máslo, cukr, pepř

TopRecepty.cz

Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gK89