Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře pod dobromyslem

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 2. 2009 17:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie649 kJ / 155 kcal
Bílkoviny5,55 g
Tuky0,74 g
Vláknina11,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,77 g
Sůl9,00 g
Sacharidy29,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dala jsem dnes dohromady s vyloučením některých ingrediencí 3 recepty, které jsem patřičně sama upravila. Dopadlo to tak, že chuť byla delikatesní a my si moc pochutnali. Podávala jsem k tomu rýži.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

2. 8. 2015 17:54

Vykouklo to na mně z náhodných, to by mi chutnalo :-p::yes:

MAGDALENA

19. 3. 2013 13:50

Uz aby to bolo na tanieri

Bibinka Bibinka

29. 3. 2009 18:07

Jani, s těma talířema máš naprostou pravdu, snad jen jeden servis bych možná dala dohromady, jinak je to mišmaš po jednom, dvou a tak, takových je víc, ale mě to neva, alespoň to sem mohu střídat;-). Mám i talíř, kde mám vymalovanou naší yorkšírku Terrinku- zakládající 10 letá členka naší smečky.
Za bodíka ti velmi děkuji.:-);-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 17:54

Viděla jsem foto a ikdyž ne hned od koho, hned jsem věděla, že je od tebe. Nejedná se o nádobí, to já nesleduji a každý doma má asi spousty různých talířů. Dobromysl nějak patří k tobě, Bibi! Máš plusík!:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

29. 3. 2009 13:51

Ivanko, díky, děláš mi radost, jsi hodná:-!:-)

Ivana79 Ivana79

29. 3. 2009 13:21

Jani,včera som robila a bolo to výborné :-p,trochu som sa bála toho octa,ale máš pravdu,že chuť je deliketasná:yes:K zeleninke som pridala ešte mrkvu,odporúčam ;-)

Bibinka Bibinka

9. 2. 2009 19:59

Panebože, co jsem to napsala? Hrubice jak výkladní skříň, dobromysli-ne y,fujtajbl to teda..já se stydíííím:-O:-8:-*:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2009 19:31

Dobře, tak když teda budu té dobré mysli, tak si dáme kuře na dobromysli:-)):-D jenže, kuře jsme měli v neděli, tak to musí chvíli počkat, ale ukládám a díky spagetko, že máš o mne starost,:-) dobré vědět, že oregano je dobré na žaludek.;-)

Bibinka Bibinka

9. 2. 2009 19:27

Jani R.,dávám sušené a to se dá docela dobře koupit, třeba i v těch krámečkách s kořením.
Nebo, jak píše správně Jiřinka, dej oregano- mě se líbí ten českej název, až to zbaštíš, budeš Dobré mysly=dobromysl:-D:-))

spagetka spagetka

9. 2. 2009 19:25

No Jani, ještě abys nměla staré dobré oregano ;-):-D (i když mě se slovíčko dobromysl líbí víc a Jani, při tvých problémech se žaludkem, patří k nejlepším!;-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2009 19:22

No, tak to je jiná!:-O To mám i doma!:-D Díky Jiřko! Ten recept je fajn, kuře máme rádi všichni:-p

Jikotka Jikotka

9. 2. 2009 19:17

Janko pokud vím dobromysl je oregano,že mám pravdu Bibi:-?:-?:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2009 19:12

Vidím -bylinky v názvu a říkám si ááááááá:-)) to bude Bibi a nesekla jsem se!:-)) Tož ale kde sehnat ten dobromysl ty babko kořenářko? Já snad v létě budu chodit na stará:-)):-D kolena sbíral zeleninu!

spagetka spagetka

9. 2. 2009 17:14

:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak správně upéct kuře peřené kuře raz el hanout upečení kuře kuře oregano recept na upecene kure koření raz el hanout vaření s dobromyslem kuře a oregano nejlepší grilované kuře pečené kuře na dobromyslu jak grilovat kuře v el.sporáku bibi ohnivé kuře jak správně upéci kuře kure cacciatore recept upeceni kurete upečené kuře mysly si správně dobromysl a vareni dobromysl.cz

Suroviny: kuře, česnek, cibule, paprika, ocet, paprika sušená sladká, koření na kuře, dobromysl, bujon kuřecí, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Kuře pod dobromyslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYy1