"Koníkova"švestková roláda
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 633 kJ / 2 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,49 g |
Tuky | 158,82 g |
Vláknina | 5,75 g |
Cholesterol | 458 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 6,75 g |
Sacharidy | 40,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Koně, jako takové miluji, zvlášť jejich nádherný pohled, který Vámi proběhne doslova až do srdce. Ale i těmto zvířatům se stávají různé úrazy a nehody... kdo má i přesto po porážce tohoto ušlechtilého tvora problémy, může připravit i z hovězího masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2013 19:41
Jana Remkova:
26. 9. 2013 21:27
Ííííhááááá!!! Paráda!!
25. 9. 2013 14:26
Děkuji za milé komentáře i hodnoceníJsem ráda,že jste receptu věnovali chvilku
yanull:Jaňulko,vzpomenula jsem si na příhodu,kterou mě vždy vyprávěla moje babičkaStarala se o mě od mého 1/2roku,aby mohla mamka chodit do práce.Když mě vzala k dr na kontrolu v 1roce,zeptal se jí,čím mě krmí,že jsem taková baculatá a škraňatá-odpověděla mu:"Koninou,pane doktore,koninou"
yanull:Jaňulko,vzpomenula jsem si na příhodu,kterou mě vždy vyprávěla moje babičkaStarala se o mě od mého 1/2roku,aby mohla mamka chodit do práce.Když mě vzala k dr na kontrolu v 1roce,zeptal se jí,čím mě krmí,že jsem taková baculatá a škraňatá-odpověděla mu:"Koninou,pane doktore,koninou"
25. 9. 2013 05:23
Poznamka je vice nez vystizna, velmi pekne vyjadreno... Rolada vypada dobre..
24. 9. 2013 13:55
Moc pěkná roláda, pěkně naservírovaná
24. 9. 2013 12:46
Mňam toho "koňa" bych brala hned
24. 9. 2013 12:03
já jsem schválně neotevírala recept,že to bude nějaký dortík..a tady krása..Drahuška se činila..
24. 9. 2013 08:32
úžasný recept a nádherné foto já tedy s koninou problémy mám, neb u nás ji v masnách nemají ale v Makru je určitě dostupnámňam
24. 9. 2013 03:33
Toto musí být dobrůtka veliká, ale ani u nás není k mání kousek "Šemíka", ovšem bod si zaslouží a ten mu ráda posílám +9 mňam. Dodnes mám v paměti chuť úžasného koňského točeného salámu, který prodávali v dobách mého mládí v Polné na pouti, s dnešními imitacemi"koniny" je k neporovnání
24. 9. 2013 00:48
Jak to, že u Vás máte koninu? To je diskriminace, tady ani žíně z ocasu.Papaní je super
23. 9. 2013 21:06
Hovězí to jistí
23. 9. 2013 20:50
Anna Kocikova: zítra si tam dojdu taky, pořád jsem váhala, ale teď jsem ráda, že jsi sem receptík dala a já tak mám jasno, díky Aničko
23. 9. 2013 19:54
Anna Kocikova:Aninko, krásně jsi to vymyslela a protože konina v jakékoli podobě udělaná je velká dobrota a u nás moc chutná, máš 8.bod
23. 9. 2013 19:36
23. 9. 2013 19:22
Moc hezké, pryč s předsudky, vždyť komu to vadí, může si dát jiné masánko, jak píšeš
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 5 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 26 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Další recepty
Tématické fráze: svestkova rolada jak ukrojit maso na roládu teleci roladky plnéna švestková jehněčí roláda s masovou nádivkou masova roláda se švestkovou náplní jak naložit koteletu na dušení recepty jak nachystat maso na roladu roláda ve tvaru srdce sušené švestky salám jak ukrojit hovězí roládu kralici rolada se svestkovou omackou švestková roláda, brambor švestková roláda, brambory koníkový dort recept koníkový dort jak ukrojit kytu na roládu jelení roláda recept jak ukrojit na roládu čím rozmackat svestky svestky do rolady
Suroviny: kýta koňská, špek, víno červené, švestky, pepř černý, olej, koření na divočinu, solamyl, sůl
"Koníkova"švestková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn56
23 názorů