Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 9. 2013 11:46

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie404 kJ / 97 kcal
Bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.toprecepty.cz/recept/35123-rib-eye-stea...

Hanger steak je "závěs" na vnitřní straně boku skotu a řezníci tento kus obvykle nedávali do prodeje a vyřezávali si tento kus jen pro svoji spotřebu (odtud také název "řeznická domácí panenka"). Také se tomuto kusu masa říká " veverka".

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

13. 9. 2013 12:15

maria: tady jsou nejdůležitější informace - http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/maso-a-pr...
Jinak na balíčkovém mase musej být údaje na etiketě balíčku, ale lepší je kvalitní řezník, který ti to řekne a i poradí

nigina

13. 9. 2013 11:47

Panečku, tak toto je sen...vyzerá to bezvadne, hneď by som si dala. No veverku som v živote nevidela.. Bez kamoša mäsiara to isto nebude k mání :-( Každopádne to vyzerá mňamózne a efektne:yes:

maria

13. 9. 2013 09:32

Pani Andrea, teraz vás zrejme rozosmejem, no poraďte mi, ako rozoznám či je hovädzie mäso z mladého alebo starého býka.A ešte, čo to znamená, dobre odležané.Ja totiž pod týmto pojmom poznám a aj to robím, mäso, ktoré dám na 1-2 dni do tzv. pácu a potom ho už varím, pečiem, grilujem atď.Mimochodom, nečudujte sa mojej nevedomosti, variť som sa začala učiť až ako 50 ročná.
Vďaka za odpoveď a pekný deň praje Maria

1974andrea 1974andrea

13. 9. 2013 08:49

maria:Steaky jdou samozřejmě připravit i z vysokého a nízkého roštěnce, v poznámce dole je jeden uvedený. Samozřejmě by to mělo být maso z mladého kusu a dobře uleželé;-)

maria

13. 9. 2013 06:55

Otázka na autorku receptu:mám veľmi rada jedlá z hovädzieho mäsa, no žiaľ, nemám známeho mäsiara, teda k takémuto druhu mäsa sa určite nedostanem.Dá sa to urobiť aj, napr. z roštenky alebo zo stehna?
Ďakujem za odpoveď, Mária

yanull yanull

13. 9. 2013 03:51

Andrejko, o této "veverce" čtu poprvé:-O, jak vidno, hodně věcí nám zůstalo utajeno;-), ale Ty sis s ní poradila báječně :-p:-p. Máš štěstí, že spíš, možná také ne, ale namlsala jsi mne pořádně ;-):-)+24:-K:yes:

AniCiz

12. 9. 2013 21:10

:yes::-*:-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 9. 2013 20:25

Nemám slov,ani písmenka:-*Andri-máš to překrásné:-K:-p:-K

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2013 19:17

Eliza:, fb.lib: Díky vám oběma;-)

fb.lib fb.lib

12. 9. 2013 18:14

Andreo - Delikatesa :yes: +1

Eliza Eliza

12. 9. 2013 17:56

Krása nesmírná...:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2013 17:55

Opravdu všem moc děkuju, pokud byste omáčku někdo zkusil, i třeba k jinému masu, budu velmi ráda. Díky:-K

jarka skrobakova

12. 9. 2013 17:38

Děvčata již vše napsaly :-p:-K je to špičkový recept Andrejko :yes::yes::-K:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2013 16:46

Ech, Andreo, co mám dělat, musím ti dát bod:-D S těma ostružinama je to skvělý nápad.:-p

rebeka rebeka

12. 9. 2013 15:58

:-O:-O nádhera luxusní:yes::yes::-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí veverka hovězí veverka recept hovezi veverka recepty hunger steak hovezi maso veverka co je hovězí veverka recept hovězí veverka hanger steak recepty z hovezí veverky hanger steak recept recepty hovezi maso - veverka steak z hovězí veverky pokrmy z hovězí veverky hovězí maso veverka recepty recept na hovězí veverku veverka maso recept hovězí veverky maso veverka hovězí veverky recept veverka maso

Suroviny: steak hanger, sůl hrubá, pepř, ostružiny, tymián, cukr hnědý, krém, demi glace, víno, máslo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mkWr