Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frankfurtská hovězí pečeně II.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 1. 2009 16:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vhodnou přílohou jsou knedlíky, těstoviny nebo i rýže.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

27. 1. 2009 16:48

Takhle ji dělám taky - z celého masa, který naplním párky - chutná nám to víc než dát tu uzeninu vedle plátků masa :yes::-p - jen dávám spíš smetanu než mléko, ale taky podle nálady a obsahu leničky ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: frankfurtská omáčka frankfurtská omáčka recept frankfurtská pečeně frankfurtská omáčka s párkem frankfurtská hovězí pečeně frankfurtská vepřová pečeně franfurtská omáčka hovězí pečeně frankfurtská s rýží recept na frankfurtskou omáčku frankfurtská hovězí pečeně recepty španělská hovězí pečeně hovězí pečeně frankfurtská pečeně recept frankfurtská hovězí pečeně recept frankfurtský guláš franfurská omáčka španělská pečeně omáčka frankfurtská frankfurtská vepřová pečeně recept franfurtská pečeně

Suroviny: hovězí zadní, párky, cibule, paprika sušená sladká, sůl, pepř, sádlo, mouka hladká, mléko

TopRecepty.cz

Frankfurtská hovězí pečeně II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wyR