Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frankfurtská hovězí pečeně II.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 1. 2009 16:16

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vhodnou přílohou jsou knedlíky, těstoviny nebo i rýže.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdena z JM

3. 2. 2014 07:59

Tak jsem včera uvařila masíčko podle tohoto receptu a moc nám chutnalo.Akorát jsem šťávu nezahušťovala a nepřidávala mléko ani smetanu.Podávala jsem s rýží,takže nebylo třeba husté omáčky.Dnes máme na oběd zbytek a už se moc těším.

JKpipule

21. 11. 2010 17:49

Tak dnes jsem dělala na oběd Vaši frankfurtskou pečeni, byla výýýýboooornááá:yes::yes:, rodinka se jen olizovala. Už má recept uložený, díky:-K

Milana

9. 10. 2010 18:42

frankfurtskou pečeni dělám ze zadního hovězího. A dusím pomalu 1 1/2 hodiny podle odležení masa. Jemním ji 12% smetanou.Je to velmi dobrá mňamka.Milanawww.toprecepty.cz

Ivana Ch

13. 9. 2010 06:21

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

BILKOVAI BILKOVAI

17. 2. 2010 14:47

:-*:-p:-K:yes: za 4

Spewo

8. 1. 2010 17:16

Perfektní recept, díky.
Jen by neškodilo připsat alespoň přibližnou dobu přípravy.;-)

lomačka

13. 7. 2009 21:26

Holky ,když si myslíte že smetana je moc tučná ,dávejte Tatru je 7-9% tuku a na chuti to nejní vidět.Jinak palec:yes::yes::yes:

Svetlana Svetlana

31. 3. 2009 14:13

...mám jednu "vychytávku" poradila mi ji naše babča - párky před "cpaním" dejte do mražáku...na chuti to nic nezmění a je to rychlovka...:-)

opice

31. 3. 2009 13:50

:no::no::no::-):-(bilo to libovy a husty:-8:-*:-D:-));-):-p

andrea

4. 3. 2009 13:17

Musím říct že to bylo moc dobré všem moc chutnalo.:-p

Merylas Merylas (moderátorka)

28. 1. 2009 10:42

Cathleen, taky bych tam tu smetanu dala, teda jak mléko, tak i trochu smetany na zjemnění ;-) A kdo chce vařit dietněji, tak dá jen to mléko.

spagetka spagetka

28. 1. 2009 10:28

Cathleen - patří tam!!!;-):-p:-D

cathleen cathleen

28. 1. 2009 10:27

:-DSmetanu tam psánu nemám, ale stejně ji na konci vmíchám...:-D:-DJen jsem se "bála", ať nejsem nařčená z obžerství:-)):-)):-))
Tak co, mám ji tam připísnout?:-?

Bibinka Bibinka

27. 1. 2009 17:35

Špagetko, já se k Tobě přikláním, také dávám zásadně do takových a podobných omáček smetanu. Mléko, které se tu na trhu dá koupit je takové jalové :-//a se smetanou je to mnohem lepší:-p:yes:Uzeninu volně nedávám, ale každý to má jinak je to jen jeden z názorů. Jinak je to dobrá mana.:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 1. 2009 17:25

No, to je nááádhera! Dělám moc ráda a často! Vynikající klasika!;-)Máš plusík!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: frankfurtská omáčka frankfurtská omáčka recept frankfurtská pečeně frankfurtská omáčka s párkem frankfurtská hovězí pečeně frankfurtská vepřová pečeně franfurtská omáčka hovězí pečeně frankfurtská s rýží recept na frankfurtskou omáčku frankfurtská hovězí pečeně recepty španělská hovězí pečeně hovězí pečeně frankfurtská pečeně recept frankfurtská hovězí pečeně recept frankfurtský guláš franfurská omáčka španělská pečeně omáčka frankfurtská frankfurtská vepřová pečeně recept franfurtská pečeně

Suroviny: hovězí zadní, párky, cibule, paprika sušená sladká, sůl, pepř, sádlo, mouka hladká, mléko

TopRecepty.cz

Frankfurtská hovězí pečeně II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wyR