Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík s cibulovou omáčkou na víně

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 11. 2013 13:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 202 kJ / 1 482 kcal
Bílkoviny9,67 g
Tuky126,67 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,43 g
Sůl6,00 g
Sacharidy32,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

5. 10. 2023 14:02

Madmaus: Tak asi chutnalo ;-) Díky za foto :-K

Madmaus

5. 10. 2023 11:41

:-8

mekkejla

16. 12. 2013 11:17

1974andrea: Tak to příště musím taky zkusit ;-)

1974andrea 1974andrea

16. 12. 2013 09:53

mekkejla:Ano, já používám anglickou, pěkně zauzenou;-)

mekkejla

16. 12. 2013 09:39

1974andrea: Jé, teď koukám, že poslední dobou vaříme podle Tebe :-D Jinak s tím zatáhnutím - já teda nevím, co jsem s tím provedla :-S:-D A co se slaniny týče - jakou dáváš? Já jsem totiž dala klasickou uzenou slaninu, takže jsem jí dala asi jen 50 g, aby to nebylo moc mastné. Ty ale asi dáváš něco jako anglickou, viď?

1974andrea 1974andrea

15. 12. 2013 23:41

mekkejla:Moc děkuji za milou zprávu, jsem velmi ráda, že vám chutnalo. Tím rychlým opečením by se ale maso mělo naopak zatáhnout a udržet si šťávu a slaniny je tam také dost, takže suché by to být nemělo.;-) Díky i za fotečku:-K:yes:

mekkejla

15. 12. 2013 22:49

Jelikož máme teď celkem dobrý "přísun" králičího masa, tak můžu konečně experimentovat a vyzkoušet i jiné recepty než králíka jen hodit do trouby a upéct na kmínu ;-) No a tento se tedy opravdu povedl! Omajda byla luxusní, červená cibule a víno jsou skvělá kombinace! Příště asi akorát králíka předem neosmahnu - dělala jsem to poprvé a zdál se mi pak malinko sušší než obvykle. Ale "spravila" to omajda, takže paráda ;-) Přidávám bodíka a fotku a všem vřele doporučuju! :yes:

Olinka5555

15. 12. 2013 00:49

Pěkný recept, králík je velká dobrota. Jenom si dovolím maličko odporovat - v Praze byl minimálně posledních 35 let králík vždycky ceněné masíčko a vždycky byl nedostatkový:-))) Recept mám po tetě skoro stejný, jen bez vína a s vínem musí být ještě lepší:-)):yes:

verahorvath

17. 11. 2013 18:58

Králíčka miluju,dělala jsem je,ještě když jsem je chovala.Vypadá nádherně.www.toprecepty.cz říká::-p

Joskob

17. 11. 2013 16:20

:-):yes:

1974andrea 1974andrea

15. 11. 2013 09:10

Jíťa:Dříve byli králíci jedno z méněcenných mas, vždyť i ve filmu už ho nechtěli jíst:-D, ale dnes je tomu naopak a je jich nedostatek. Je to velmi dietní maso a pokud je z domácího chovu, je určitě nejlepší a je na něm dokonce i maso:-D. Děkuji za komentík a těším se na zprávu o realizaci:-K

Jíťa

15. 11. 2013 00:44

Hmmm,recept je parádní,králíčka kupuji na vesnici výjde to laciněji než v Praze a ji 100% BIO.Určitě si dáme - mňam.:-):-K:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 11. 2013 16:56

Krása na talíři:-p:-K:yes:
Dělávám cibulové zelí,takže si dovedu docela dobře představit ty nádherně propojené chutě,mňam:yes:

1974andrea 1974andrea

14. 11. 2013 09:24

Děkuju moc všem za shlédnutí, okomentování a hodnocení receptu. Pokud někdo vyzkouší a pochutná si, budu moc ráda. Díky:-K

hanes24

14. 11. 2013 09:21

Cibuláček jedna báseň.:yes::yes::yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík na cibuli králík s cibulovou omáčkou králik s omáčkou jak upec kralika cibulový králík recept na králíka králík cibuláček recept králík lidl králík s omáčkou - recept lidl recepty králík se špenátem lidl recepty králík králíček cibuláček králík na cibuli a na červeném víně kluci v v akci králík na bílém víně a tymianu omačka na na víně recepty z králíka králík s cibulí dušený králík s omáčkou varime lidl sk kralik na cibuly

Suroviny: králík, cibule, slanina, víno červené, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, koření nové koření, jalovec, bobkový list, koření hřebíček, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Králík s cibulovou omáčkou na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OGVR