Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 747 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,29 g |
Tuky | 34,77 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 86,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme použít místo hořčice také hořčičná semínka a přidat bylinky podle sebe / šalvěj, rozmarýn atd /.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2013 15:26
11. 11. 2013 15:25
11. 11. 2013 14:29
11. 11. 2013 08:04
Šafrán používejte vždy v malém množství, do jednoho pokrmu kolem 6 nitek. Kvalitní šafrán pěkně a rychle barví, rozpouští se v tekutině. Doporučuje se konzumovat max. 2g měsíčně, šafrán mohou konzumovat i těhotné maminky. Šafrán je opravdu velmi vzácný a šetří se s ním. Zasyrova je šafrán mírně jedovatý.
Zdroj: recepty.cz
A ještě tady: http://www.korenikralu.cz/index.php?goto=text&sekc...
11. 11. 2013 07:15
10. 11. 2013 22:29
10. 11. 2013 22:24
10. 11. 2013 20:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 14 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 50 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: maso na safranu vepřove na safranu vepřová pečeně vepřové maso šafrán recept vepřová pečeně s bramborovou kaší safran vepřové maso na šafránu maso veprove se safranem jak používat šafrán safran recepty vepřová pečeně recept chuť šafránu vepřová pečeně recepty šafrán recept recepty s pouzitim safranu vepřová pečeně s s bramborovou kaší veprova pecene na šafranu maso na šafrán na co používat šafrán veprove maso safran
Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, pepř celý, citron, vývar, med, šafránové blizny, hořčice hrubozrnná, petrželka, tuk
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
23 názorů