Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Anglické karbanátky v omáčce – faggots

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava, 90 min)

7. 11. 2013 21:09

Suroviny pro 4

4

12 fasirok

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 221 kJ / 5 072 kcal
Bílkoviny146,34 g
Tuky443,47 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 827 mg
Sodík 4,22 g
Sůl9,70 g
Sacharidy116,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept (s fotopostupom) a moje ďalšie recepty nájdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=558

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna

20. 6. 2017 11:45

manekineko: ospravedlnujem sa. Tie suroviny som v ceskom jazyku nepisala ja a neprekontrolovala som vlastne recepty ...je to samozrejme moja chyba. V postupe pisem, ze pomelieme maso a vnutornosti, takze ano..ide o jatra. Pekny den

manekineko

20. 6. 2017 08:32

recept je česko-slovensky, pod slovom pečeně si mám predstaviť pečienku/játra alebo pečeně/mäso?

Karla

17. 9. 2015 06:27

:-):-K:-K

zizala zizala (moderátorka)

8. 11. 2013 22:06

Krásné jídlo :-p:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

8. 11. 2013 21:58

Nádherné fotky a určitě i chutné jídlo. Omáčku s kaší bych si dala hned:-p:-p

magdalenka magdalenka

8. 11. 2013 17:49

paráda...:yes:

Dasty

8. 11. 2013 16:48

Krásné foto, supéééér recept, musí to být velká mňamka, samozřejmě posílám bodík :yes:

Ivana79 Ivana79

8. 11. 2013 12:57

Paráda :-K:yes: ukladám si ;-)

Dana61

8. 11. 2013 09:17

skvělý recept a úžasné foto:yes::-D

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 11. 2013 08:54

Ráda věřím, že je omáčka vynikající :-p co teprve to masko!:-8

dzungila

7. 11. 2013 22:41

Já vnitřnosti nerada, ale za luxus fotky musím boďku dát.;-):yes:

vybusna vybusna

7. 11. 2013 22:03

Porada: :-D
Colombo : :-8

Colombo65 Colombo65

7. 11. 2013 21:53

... velká krása:-O:-O:-O

Porada

7. 11. 2013 21:42

pro mne až neskutečně lákavý a zároveň dietní recept.:-p:-D:yes:

vybusna vybusna

7. 11. 2013 21:16

Jikotka: jirinka praveze teraz som o nieco aktivnejsia....

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co je fašírka fasirky s omackou fašírky zeleninové fašírky tuk v anglic.jazyku co je anglický z vnitřností omacka ku fasirkam recepty v anglickém jazyce zeleninová fašírka ryby v vnutornosti jidlo fasirky angliccké fašírky top fasirky

Suroviny: bůček, slanina oravská, játra vepřová, srdce vepřové, šalvěj, tymián, pepř, sůl, cibule, ořech muškátový, strouhanka, mléko plnotučné, blána tuková vepřová, cibule, olej, máslo, cukr hnědý, ocet balsamiko, mouka hladká, sůl, pepř mletý, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Anglické karbanátky v omáčce – faggots

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VW8o