Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje domácí kaiserky

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min Plus kynutí

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava, Plus kynutí)

6. 11. 2013 21:29

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Nutriční hodnoty

Energie9 412 kJ / 2 250 kcal
Bílkoviny73,56 g
Tuky40,73 g
Vláknina22,76 g
Cholesterol 341 mg
Sodík 6,63 g
Sůl16,51 g
Sacharidy385,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem opsala z papíru, na kterém byla připevněna raznice na kaiserovky. Je trochu upraven. Neměla jsem pšeničnou chlebovou mouku, tak jsem ji nahradila žitnou moukou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bystrouska

4. 5. 2023 18:44

Petra Dvor.: to jsem ráda, žeb chutnaly;-)

Petra Dvor. Petra Dvor.

2. 5. 2023 07:54

Výborné, hned zmizely<3

bystrouska

7. 11. 2013 20:33

alka:Do těsta se vejce nedává:-O, ale chbí mi tam vejce na potření kaiserek. Děkuji za upozornění, doplním:-K.

alka

7. 11. 2013 20:02

Neschází tam vejce?:-)

bystrouska

7. 11. 2013 18:55

Acraj:Sladěnku nebo také Sladovit prodávají v prodejnách zdravé výživy -viz . příspěvek níže:-K. Obojí lze nahradit medem:-O.

mmm

7. 11. 2013 16:53

Sladěnku seženeš ve zdravé výživě, jedná se o sladový výtažek. Prodává se i pod jinými názvy.

Acraj Acraj

7. 11. 2013 16:13

Kde seženu "sladěnku" ? Čím ji mohu nahradit???:-?

bystrouska

7. 11. 2013 10:59

cathleen:Ne ze spodu je jen slabě vidět rýhování. Ale mě se kaiserovky moc nepovely, mám je "roztlemené":-D.Dlouho mi kynuly otočené rýhováním nahoru- trouba byla plná:-O. Příště si budu muset udělat lepší harmonogram prací:-)).

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 11. 2013 10:10

Vladi, paráda!:-K:yes: jen se zeptám - pokud kaiserku narazíš jen 2 mm nad povrch stolu (podložky), je pak po upečení rýhovaná i zespoda? http://www.toprecepty.cz/fotky_nahled/0054/podmasl...
Já je totiž narazím až k podložce, vlastně je jakoby překrojím tak, že zůstanou taktak spojeny.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 11. 2013 00:09

Týý jo!! Dobrý postřeh, kde všude se dají najít recepty!:-)):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kaiserky z domácí pekárny kaiserky z žitné mouky zitne kaiserky recepty od tescomy jak udělat kaiserky recepty z tescomy recept na kaiserku ricottové kaiserky kaiserka recept kaiserky recept čím nahradit sladěnku recept na kaiserky jak udelat kaiserku kaislerky pecene kaiserky nejlepší kaiserky recepty tescomy kaiserky tescoma recepty zdrave domaci kaiserky

Suroviny: mléko, mouka hladká, mouka polohrubá, mouka žitná, máslo, sůl, droždí, cukr, sladěnka, vejce, mák, semínka slunečnicová, semínka sezamová, semínka lněná

TopRecepty.cz

Moje domácí kaiserky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/omEL