Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedín z jednoho hrnce alias "eintopfsegedi"

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy ~120min.

~120min.

6. 11. 2013 20:32

Suroviny

Porce: 8 - 9

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 335 kJ / 4 860 kcal
Bílkoviny188,47 g
Tuky383,60 g
Vláknina41,94 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 9,67 g
Sůl23,50 g
Sacharidy146,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maso obalené ve škrobové moučce nepouští šťávu a tak zůstane po úpravě křehké a šťavnaté. Inspiroval mě kdysi recept na "čínu" a teď to používám i u všech gulášů. Hlavně na to musí být nepřilnavá úprava hrnců, jinak se moučka připeče.

Vím, že je tu "segedínů" přehršel ale takhle je to zas trochu jinak.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarda Kadic jarda Kadic

6. 11. 2013 22:51

Já bydlím taky v pohraničí a recept mě nijak názvem neurazil, ukládám.;-)

Tom Beyk Tom Beyk

6. 11. 2013 22:46

spagetka: věřím Ti.

spagetka spagetka

6. 11. 2013 21:59

Tom Beyk: co eintopf je vím, vím, ale i jak se to musí dělat, jelikož 20 let žiju s Němcem a i jsem žila s tchýňkou.Navíc se eintopfy dělají u nás v pohraničí desítky let. Fakt nemůžeš vše, co nacpeš do hrnce nazvat eintopfem. Vím o tom své, neukecáš mě. Jsou pravidla.

Tom Beyk Tom Beyk

6. 11. 2013 21:36

spagetka: měl to být trochu úsměvný název, možná si to nepochopila.;-) Nevím koho by se to mohlo dotknout.
Jinak eintopf je v překladu "jeden hrnec".:-//

spagetka spagetka

6. 11. 2013 21:12

Tome, recept je dobrý, ale prosím odstraň "čili eintopfsegedin", takhle se to fakt nepoužívá a je to směšný. Někdo by se mohl cítit dotčen. Recept ale je :yes::yes::yes: - eintopfy mají svý pravidla, tvůj segedín je trochu mimo. Neznamená, že když všechno flákneš do hrnce, je to eintopf;-);-);-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: příloha k segedínu segedín příloha gulas z jednoho hrnce proč řídne omáčka segedin z krkovice segedínský guláš z jednoho hrnce segedínský guláš v jednom hrnci segedín z hovězího masa segedín z trouby recepty z jednoho hrnce eintopf německy recept v nj segedin guláš v jednom hrnci segedín v troubě hovězí segedín guláš do jednoho hrnce segedín s česnekem příloha k segedýnu z jednoho hrnce proč řídne guláš

Suroviny: bůček, cibule, zelí kysané, špek, sádlo, bujón zeleninový, mléko plnotučné, mouka hladká, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, pepř, moučka škrobová, česnek

TopRecepty.cz

Segedín z jednoho hrnce alias "eintopfsegedi"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0M4N