Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

5. 11. 2013 10:51

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 082 kJ / 2 410 kcal
Bílkoviny233,25 g
Tuky164,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 2,86 g
Sůl7,00 g
Sacharidy0,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vypadá to jako pracné, ale není. Pouze je nutné vždy pečlivě sledovat pečení. Ale stojí to za to. Každý gurmán i gurmet bude pět pouze chválu. Je to ovšem dost finančně náročné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nikina Nikina

6. 11. 2013 10:09

:-O Vašíku Ty jsi šikula! Máš to moc pěkné :yes::-K

Majka8

6. 11. 2013 01:54

Vaclav Fronek:Vašíku,mám paneneku v mrazáku a jelikož neumím,tak se ji bojím vyndat:-//vždy ji vysuším a nikdy není šťavnatá,uvařím kde co,ale k panennce mám respekt.Recept na 1*** ale já bojííím:-(

marci52

6. 11. 2013 00:47

No proste nadhera:-p:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 11. 2013 19:06

Vašíku,moc hezky jsi to připravil:-p:-K
Cenově je to opravdu trochu náročnější,ale když to vezmeš,že kažý týden to určitě nevaříš;-)tak je to v pohodě:yes:

jirholu jirholu

5. 11. 2013 11:54

:-p;-):yes:

Bibinka Bibinka

5. 11. 2013 11:43

Vaclav Fronek:Vašíku, panenka je panenka a dobrá. Já bych si dala tu víc propečenou, ale je na každém, jak mu chutná. Dávám ti 4.boda:yes::yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

5. 11. 2013 11:14

spagetka:Jesli je to od tebe upravený ?? Moc děkuji šikulko.

Ivana Ch

5. 11. 2013 11:11

To je nádhera:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::-K:-K

spagetka spagetka

5. 11. 2013 11:11

Vaclav Fronek: ahá, takže ty dvojmo vymazat, můžu? Tak jo.

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

5. 11. 2013 11:10

spagetka:rád bych, ale nevím jak to změnit a taky je tam jedna dvojmo a taky nevím jak ji vyjmout aby byla každá jen 1x

spagetka spagetka

5. 11. 2013 10:59

Vašku, vypadá to vynikajícně, jen dotaz - nechceš jako hlavní fotku dát to foto hlavního jídla? Upřímně, vypadá to líp. Ale je to na tobě.
Jinak asi dražší, ale určitě to nejíme denně, ne? ;-);-):-p:yes:

savlinka savlinka

5. 11. 2013 10:52

VENOUŠKU vypadá to moc lákavě a jedle:yes::yes::yes:hned bych si dala:yes::yes::yes:;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šafrán recepty provensálské koření použití provensálské koření vepřová panenka médium safran pouziti použití šafranu safran recept vepřová panenka recepty koření na vepřovou panenku recepty provensálské koření vepřové na šafránu panenka medium panenka na šafránu recept vepřová panenka šafrán jako koření provensalské koření recept vepřová panenka vepřová panenka recept recepty na vepřovou panenku veořová panenka recepty

Suroviny: panenka vepřová, slanina anglická, pepř, sůl, koření provensálské, šafrán, olej

TopRecepty.cz

Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MX01