Žampiony plněné dušenými hříbky,podušené na špeku a pórku
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 721 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,93 g |
Tuky | 56,64 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,71 g |
Sacharidy | 41,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nožky a vydlabané vnitřky nevyhazujeme. Můžeme je použít do různých krémových polévek. Určitě by se daly podusit společně s nakrájenými hříbky pro pozdější naplnění kloboučků, ale to by se doba přípravy o něco protáhla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2013 14:52
25. 10. 2013 08:49
25. 10. 2013 00:11
24. 10. 2013 22:20
24. 10. 2013 20:55
24. 10. 2013 20:54
23. 10. 2013 13:05
23. 10. 2013 08:36
23. 10. 2013 08:25
23. 10. 2013 01:26
Jj, "Krása nesmírná" Název koresponduje s receptem to ano, ale obsah, jak už to tak u pohádek a ruských tím tuplem bývá, je tam sem tam pěkný horor
22. 10. 2013 22:31
22. 10. 2013 21:28
22. 10. 2013 21:06
22. 10. 2013 20:57
22. 10. 2013 20:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 15 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 2 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 3 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 3 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 6 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 11 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 13 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 14 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Židovská kuchyně pro nás může být inspirací a zpestřením jídelníčku
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: druhy špeku plněné žampiony porek hřibová polévka plněné žampiony žampiony plněné žampiony pórek plneny porek žampiony na porku pórek a žampiony žampiony na speku zampion hribek hribek zampion recepty na pórek a žampiony plnene porky prosle zampiony sosik hribovy kuřecí maso plněné dušenými žampiony salát s dušenými žampiony pórek žampiony recept recepty žampiony a pórek
Suroviny: žampióny, houba hřib, olej, pórek, špek, voda, omáčka worcesterová, vejce, petrželka, olej, máslo, sůl, pepř mletý
Žampiony plněné dušenými hříbky,podušené na špeku a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGKp
23 názorů