Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

17. 10. 2013 13:34

Suroviny

Porce: 1 lilek

Nutriční hodnoty

Energie983 kJ / 235 kcal
Bílkoviny20,68 g
Tuky16,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 499 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy1,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj experiment :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 10. 2013 00:14

1974andrea::-D:-D

1974andrea 1974andrea

20. 10. 2013 21:42

Jana letos nelelkuje a lilkuje:-D Mám z tebe radost;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2013 19:59

jarka skrobakova:;-)

jarka skrobakova

19. 10. 2013 17:04

:-O:yes: super :yes::yes:

Bahula Bahula

18. 10. 2013 21:02

:yes::-p:-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 10. 2013 15:35

Pejli: To jsem moc ráda, že ti to chutnalo, příště na tebe zase budu myslet a trochu ti nechám :-)

Pejli Pejli

18. 10. 2013 13:31

Nemělo to chybu :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2013 22:44

snazilka::-8 díky, ne vždy se vyznám, fakt.;-)

srettka: Jako vždy jsi mne rozesmála;-)

snazilka

17. 10. 2013 20:37

Jo, jo. Když experimentuje někdo, kdo se ve vaření vyzná, takhle to dopadá - a já můžu jen žasnout... Tenhle um velmi obdivuji!!!:yes::yes::yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 10. 2013 20:20

Jani, experimenty jsou nejlepší, nevíš nikdy, jak to dopadne a o to větší je pak to milé pohlazení,když to vyjde a je to dobroučké, lilek jsem dělala s čedarem, masem, houbami a vím, že je to lahůdka;-):-p:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 10. 2013 20:18

srettka::-D:-)) super komentářek:-))

srettka

17. 10. 2013 20:15

Hmmmm, vytuněný lileček:-p vyparádila si ho jako do Národního. kdybys mi dala kousnout...tak už bys asi nepotřebovala letos rukavice...ehm prstové rukavice:-8:-D:yes:

rebeka rebeka

17. 10. 2013 19:56

expert ne na stavební spoření, ale na krásné recepty se zeleninou;-):-):yes: moc povedený experiment:yes:;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2013 19:54

Holky, já jsem snědla půl a dcera odpoledne taky půl. Strašně jí to chutnalo. Lilek je můj favorit, že se dá tak různě upravovat:-). Chutná mi víc, než cuketa;-).
Aničko, celé copánky jsme na horách obalovali, jako řízek. To byla taky chuťovka;-)

Ivana79 Ivana79

17. 10. 2013 18:04

Jani,to vyzerá super :-p:yes: Ja sa tiež chystám nejak naplniť baklažány a moc dobre si ma inšpirovala :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lilek recepty plneny lilek jak udělat korbaciky korbáčiky recept lilek recept lilek plneny zampiony korbáčiky gorbaciky z uzeneho syra recept na korbačíky recepty gorbačiky recept na lilek domácí korbačíky domáci gorbačíky recept gorbačíky podle hrušky lilek a žampiony lilek s se žampiony recepty z lilků plněné žampiony plneny lilek rajcata domácí korbáčiky recept

Suroviny: lilek, žampióny, cibulka zelená, rajče sušené v oleji, sýr korbáčiky uzené, vejce, olej olivový, pepř, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Lilek plněný žampiony a uzenými korbáčiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rpzk