Mangoldový krém s václavkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 250 kJ / 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,74 g |
Tuky | 18,72 g |
Vláknina | 63,20 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 102,16 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2013 18:30
Už rastú, od soboty zbieram, varím, zamrazujem, aj jem... zajtra si dám oddych.
15. 10. 2013 18:25
15. 10. 2013 18:19
15. 10. 2013 17:43
15. 10. 2013 15:13
15. 10. 2013 12:59
15. 10. 2013 09:16
15. 10. 2013 08:15
Václavky začali rásť u nás tiež až uplynulý týždeň, mám dojem, že ich je menej ako vlani.
Maris, ty nemôžeš mať všetko, to by nebolo spravodlivé! Daj tam pravé hríby (podusené na masle, ako máš rada), alebo sušené, to bude nádherne voňať.
15. 10. 2013 07:01
15. 10. 2013 06:43
15. 10. 2013 04:20
14. 10. 2013 22:00
14. 10. 2013 21:13
14. 10. 2013 20:57
14. 10. 2013 20:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 1 hodinou
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 27 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Další recepty
Tématické fráze: mangoldový krém rostou už vaclavky letos mangoldový krém.... mangold krem lasagne s václavkami mangolodový krém mangoldový krem recept
Suroviny: máslo, cibule bílá, česnek, mangold, voda, sůl, květ muškátový, bujón, houby václavky
Mangoldový krém s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ar31
17 názorů