Závitky na balzamiku a liškách
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Asi je tu takových úprav masa hodně, ale to balzamiko rovnou na mase .... to fakt nemá chybu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2013 17:51
rebeka:to víš, že ho umím - mívají ho v Lidlu
7. 10. 2013 14:53
máš to nádherné... balzamiko taktéž miluju a zkus někdy balzamikový krém, i na vaření, ale hlavně na saláty.. je skvělý
7. 10. 2013 10:53
moc bych si pochutnala
6. 10. 2013 19:33
Krásné
6. 10. 2013 07:02
Rozhodně chutné papání. Tyhle úpravy masa mám moc ráda.
5. 10. 2013 18:22
Mňam, také bych si dala říct
5. 10. 2013 18:13
Moc povedené závitky ,
5. 10. 2013 17:53
mňaaaaaaaaaaaam
5. 10. 2013 16:59
Máš to veľmi pekné.Až ma srdce bolí, že nemôžem ochutnať...
5. 10. 2013 16:50
Jitu, mám doma vše, kromě lišek, ale jiné houbičky tomuto menu budou také slušet, vypadá to fakt skvěle +6
5. 10. 2013 16:44
Povedlo se - moc
5. 10. 2013 16:42
Teda Jíťo,my by jsme si také pošmákli
5. 10. 2013 16:42
U nás by móóc chutnalo
5. 10. 2013 14:54
Máme rádi takovéhle úpravy
5. 10. 2013 14:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 30 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Máte jen malý špalík masa a zrovna potřebujete velký plátek na řízek? Vyzkoušejte maso nakrájet "na motýlka"
Další recepty
Tématické fráze: blanšírované lišky hovězí dušené na balzamiku blanšírované lišky komentáře liška
Suroviny: plátek vepřový, cibule červená, cibule bílá, hořčice plnotučná, slanina anglická, křen, sůl, ocet balsamiko, cukr hnědý, mouka hladká, houby lišky
Závitky na balzamiku a liškách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Mx7
15 názorů