Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Palermský králík

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 1. 2009 22:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 275 kJ / 1 022 kcal
Bílkoviny10,36 g
Tuky56,74 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 823 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy73,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto upravený králík je velmi jemný a dobrý.

Zdroj: Co chutná v Evropě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

18. 2. 2009 09:27

vybusna - naprosto dokonalý komentář, nezapomněla jsi vůbec na nic:yes::-D:-D

vybusna vybusna

17. 2. 2009 23:14

hej hej presne...u nas su zajace vseobecne. nerozlisujeme kralik a zajac. obcas sa mozno niekde pouzije aj kralik, ale v nejako sa to nerozdeluje na polneho a domaceho. vsetko jedna kopa. az ked som sa vydala do ciech, tak som zistila, ze sa to tam deli a najviac som si tu vsimla tu, pretoze ked som raz napisala zajac..tak to som mala hned tolko odkazov v poste, ze odkial som ho mala...a ja som to nechapala.

spagetka spagetka

17. 2. 2009 23:11

;-):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 2. 2009 23:02

vybusna, vypadá to úžasně:-O a já bych se teda nežinýrovala a dala bych si pořádný kus!:-8 Kdysi jsem dělala zajíce, taky jsem měla pochybnosti, vím, že jsem ho měla v něčem naloženého, a pak jsem ho celou dobu podlévala dušenou mrkví v másle a byl tam snad jalovec a nějaké divoké koření a nemělo to chybu! Maso se rozplývalo na jazyku, po divočině ani známka.:-* Skvělé to bylo, ale kde dnes vzít zajíce?(nemyslím králíka), vím, že moje rodina na Slovensku říká králíkovi "zajac" Takže, protože já vím, že tohle nikdy neochutnám, ale za odvahu a krásné foto ti rozhodně dávám plus!:-!:-!:-!

Hella Hella (moderátorka)

17. 2. 2009 22:47

Jé, to je velmi podobný recept na naše každoroční štědrovečerní jídlo Zajíc načerno. Akorát se naloží do kořenové zeleniny a stejného kořeněného nálevu bez vína. Nálev se promixuje, přidá se maso, rozinky, mandle a ochutí povidly, které udělají omáčku černou. Chuť je sladkokyselá a podává se to s chlebem. Od té doby, co se zajíc těžko na vánoce shání, tak to děláme z králíka.

Bibinka Bibinka

17. 2. 2009 22:20

vybusna, to jsi mi udělala velkou radost, že vám chutnalo!:-p:yes: Bylo to takové napínavé a myslím, že i tebe to překvapilo, když jsi měla pochybnosti jaké že to bude. Nám to taky moc chutnalo, ale od té doby králíka ne a ne sehnat.:-//

vybusna vybusna

17. 2. 2009 21:28

z akeho kusa zvierata som robila tento recept poznate z tejto diskusiehttp://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=305&st...
recept je naozaj skvely, casto robievam toto jedlo (aby som si urobila reklamu :-8)http://www.toprecepty.cz/recept/3089-kure-na-pomer... takze nas hrozienka a mandle v omacke nezaskocili a omajda bola tymi chutami vino, ocot, cukor, hrozienka harmonicka a prepojena. Maso som nedusila , ale piekla som ho v http://zasilkou.cz/shop/bravosky/bravoska-modra, s opekanim zhora a dala som nan na prvych 45 min. alobal.
za recept davam s cistym svedomim plusku a premyslam, ze nabuduce by som ho mozno skusila aj s nejakymi kuracimi stehnami.

maris maris

17. 2. 2009 21:15

nevidím žádný komentář, jaké to bylo ?

spagetka spagetka

16. 1. 2009 14:22

:-p:yes:, to vypadá skvěle :-!Jdu do Alberta pro králíka;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Další recepty

Tématické fráze: babicovy dobroty recepty kralik bravoska recepty králík recepty babicovy recepty kralik recepty bravoska recepty z bravosky bravoska recenze top recepty kralik zajíc recepty bezkonkurenční babicovy dobroty recepty z králíka bravoska palermská omáčka recepty do bravosky nalev na zajice omáčka ke králíkovi babicovy dobroty recepty-králík bravoska zkušenosti recpty králik králík recept nalozeny zajic

Suroviny: králík, cibule, slanina, pepř, bobkový list, víno červené, ocet, cukr, rozinky, mandle sekané, sádlo, mouka hladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Palermský králík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR1R