Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí cordon bleu s chřestem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

12. 8. 2013 19:17

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 066 kJ / 255 kcal
Bílkoviny24,84 g
Tuky15,31 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,40 g
Sacharidy4,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

14. 8. 2013 16:40

krásné foto i pokrm:-K:-K:yes::yes: umíš, Vašku:-)

aisha

13. 8. 2013 22:58

Parada..:yes::yes:

chocolate chocolate

13. 8. 2013 12:10

Název je asi lehce zavádějící, nic to ale nemění na tom, že je to luxusně upravené i prezentované jídlo.
Bod už je tam:yes:.

Eliza Eliza

12. 8. 2013 21:40

Recept je moc hezký, posílám bod :yes:, ale Cordon bleu je opravdu plátek telecího masa (kýty), pokladený silným plátkem sýra a šunky, stočený, obalený v trojobalu a smažený ve vysoké hladině oleje podobně jako vídeňský (milánský) řízek.:-p

Dooga Dooga

12. 8. 2013 19:51

1974andrea: Vždyť na tom až tak nesejde (alespoň mě).
Já vyčetl toto:
Co je Cordon Bleu?

Cordon Bleu může mít několik významů. Tady v Americe ale pod názvem Cordon Bleu si každý, včetně mně, hned představí telecí řízek plněný šunkou a sýrem.


Ten řízek, nebo prostě steak je populární hlavně proto, že jeho příprava je velice jednoduchá (idiot proof) a že samotný ten řízek je velice chutný a hlavně atraktivní, a proto se objevuje na amerických lístcích velmi často.

Cocoska

12. 8. 2013 19:51

Mě to připadá dost vydatné ať je to co je to:-)) Ale rozhodně bych nepohrdla:-p;-):yes:

1974andrea 1974andrea

12. 8. 2013 19:39

Dooga:Fakt? Tak to slyším prvně:-O I wiki mi vyhodila tohle, schválně jsem koukla http://cs.wikipedia.org/wiki/Cordon_bleu Ale můžu se mýlit, přít se nechci:-D

Dooga Dooga

12. 8. 2013 19:36

1974andrea: Správný cordon bleu je sice naplněný, ale přírodní - bez trojobalu. ;-)

hosta hosta

12. 8. 2013 19:36

:yes:já pořád říkám, že jsi jednička:-D

1974andrea 1974andrea

12. 8. 2013 19:30

No vypadá to suprově:-p:yes:, telecí mám, ale kýtu a hoooodně:-D Ovšem počkej, cordon bleu je přece plněný šunkou a ementálem ( goudou), v trojobalu a smažený, ne? Tohle je asi lehčí verze, což;-)

Dooga Dooga

12. 8. 2013 19:23

spagetka: Maso v Horoměřicích, chřest měli ještě v Bille. ;-)

spagetka spagetka

12. 8. 2013 19:19

Darebáku, kde jsi sehnal telecí a ještě navíc chřest, noooo :-D:-D:-D, mňamky :-p:-p:-p, hm a ještě "žrací foto" ;-);-):-p:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cordon bleu recept plněný goudou a šunkou c telecí schřestem vidensky recept cordonble smažený cordon bleu telecí ossobuco wikipedie chřest s telecím masem přírodní vepřová s chřestem telecí recepty prirodni teleci řízek teleci kotleta s chřest co je cordon bleu cordon bleu wiki smažený telecí maso osmahnutý chřest na pánvi teleci žampiony šunka telecí kýta wikipedie pečená cordon bleu přírodní cordon bleu přírodní vepřové řízky s chřestem recept

Suroviny: kotleta telecí, chřest, česnek, olej olivový, žampióny, šunka, sýr strouhaný směs, sůl, pepř, voda

TopRecepty.cz

Telecí cordon bleu s chřestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ey8k