Jahodovo - rebarborový džem
Máte přebytky jahod a rebarbory? Zkombinujte obě chutě ve výborné marmeládě a připravte se tak na zimu. Marmeláda chutná skvěle jen tak na krajíci chleba s máslem, nebo ji můžete použít při přípravě moučníků.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 228 kJ / 2 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,90 g |
Tuky | 2,10 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 646,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já každou marmeládu sterilizuji, déle vydrží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2023 21:52
9. 5. 2017 22:00
5. 8. 2013 00:49
4. 8. 2013 18:59
4. 8. 2013 16:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 16 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 18 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 4 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 5 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 5 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 5 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 5 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 5 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 7 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 8 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Deset otázek a odpovědí ke zpracování rebarbory v kuchyni. Jak ji upravit a co z ní uvařit
Další recepty
Tématické fráze: jahodovo rebarborový džem jahodovy džem s rebarborou rebarborový džem s jahodami jahodový džem s rebarborou recept jahodova marmeláda s rebarborou džem z rebarbory a jahod jahodovorebarborový džem marmeláda z rebarbory s jahodami jahodovo rebarborová marmelada rebarborovo jahodovy dzem rebarborový džem marmeláda z jahod a rebarbory dzem z jahod a rebarbory jahodovo-rebarborový džem marmeláda z rebarbory a jahodami džem jahody s rebarborou jahodovo rebarborová marmeláda recept džem jahody a rebarbora marmeláda jahody a rebarbora marmeláda z rebarbory a jahod
Suroviny: jahody, rebarbora, cukr krupice, gelfix, kyselina citronová
Jahodovo - rebarborový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mkZr
5 názorů