Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žitný kvásek - tzv. ananasové řešení

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 7. 2013 13:13

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie229 kJ / 55 kcal
Bílkoviny0,50 g
Tuky0,30 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AniCiz

30. 7. 2013 13:42

:yes::-*děkuji za podrobný návod..:-K:-K:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak nakrmit kvásek založení chlebového kvásku jak dlouho vydrží kvásek založení kvásku přírodní kvásek založení žitneho kvasku kvasek foto jak dlouho vydrží kvásek v lednici jak se starat o kvásek množení chlebového kvásku zakladani chleboveho kvasku co vše se dá dělat z kvásku přírodní chlebový kvásek koláče z žitného kvásku kvásek v lednici buchty z žitneho kvasku kvásek z ovocné šťávy mrtvy kvasek kvásek založení a krmení co se zbytky žitného chleba

Suroviny: šťáva pomerančová, mouka žitná, mouka žitná chlebová, mouka žitná, šťáva ovocná

TopRecepty.cz

Žitný kvásek - tzv. ananasové řešení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DxNq