Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 015 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,22 g |
Tuky | 6,07 g |
Vláknina | 7,99 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 19,71 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 7. 2013 09:07
ja ji davam do vseho kam patri cibule...mam pocit ze ma jemnejsi chut
26. 7. 2013 08:38
Petro, mňam, červenou cibuli mám radši než tu žlutou a žampionky mají krásné v Kaufu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 8 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 8 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 11 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 17 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 25 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 2 hodinami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Další recepty
Tématické fráze: loupou se zampiony hnědé žampiony-úprava loupou se tmave zampiony úprava hnedych zampionu smetanové žampiony loupou se loupou se jnede zampiony gulas z hnedych zampionu kureci gulasek s zampiony
Suroviny: maso hovězí na guláš, paprika čerstvá červená, mrkev, žampióny, cibule červená, protlak rajčatový, koření na guláš, paprika sušená sladká, chilli, sůl, pepř, olej, jíška tmavá instantní
Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgGP
2 názory