Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sacherove rezy

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 1. 2009 09:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 254 kJ / 1 256 kcal
Bílkoviny39,97 g
Tuky117,74 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 473 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy9,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

davky su z original receptu, ja davam o 1PL menej cukru, zda sa mi to dost sladke, ale proti vkusu...

nejde tam ziadna muka

Zdroj: ten recept ma asi 30 rokov a je z nejakeho casopisu, bud Zivot alebo Slovenka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

18. 9. 2010 22:37

dortík se mi moc líbí, ať už je Sacherův nebo Novákův;-)...a ta úprava s potahovací hmotou je nádherně jemná:yes:...ukládám a někdy upeču, tenhle typ lehkých moučníků se šlehačkou rodina miluje :yes:+1m

ercicka ercicka

9. 9. 2009 07:37

No pozrite sa, ako je uvedene pod receptom, ten som opisala zo socialistickeho casopisu a nevola sa Sacherova torta, ale Sacherove rezy. Takze ak ste si ho uz upiekli a ochutnali, budem rada ak napisete svoj nazor, alebo ak vam nie je nieco jasne, rada odpoviem. Ine reakcie povazujem skor za provokaciu a nebudem na ne reagovat.

Hella Hella (moderátorka)

8. 9. 2009 21:46

Chudák p. Sacher..., ten by koukal, co všechno může nést jeho jméno. Nemám nic proti receptu, je výborný, sama dělám z tohoto těsta roládu a i stejných receptů je i tady několik. Ale... jen nemnoho moučníků má své "rodné" jméno a při jeho vyslovení okamžitě každý ví, o co jde. A tenhle dort zcela jistě p. Franz Sacher - šéfkuchař rakouského kancléře Metternicha - pro vídeňský kongres r. 1814 nepřipravil a zcela jistě by se v dědickém řízení o tento recept nikdo 7 let nesoudil. Dokonce se dá říct, že problém, zda teplá meruňková zavařenina má být na povrchu nebo uvnitř rozkrojeného Sachr dortu, je pro gurmánský svět velmi závažný. ;-)

ercicka ercicka

22. 3. 2009 18:13

Trochu som upravila recept, pretoze to muselo byt fakt rychlo a nemala som cas delit zltka od bielkov, takze som vyslahala cele vajcia s cukrom, asi 3min do peny a varechou do toho zamiesala kakao s maizenou, supla na papierom vylozeny plech. :yes: nestihala som fotit :no:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2009 23:33

žížalo, slovenština nemá chybu,že? taky si myslím:-)

Marta Marta

21. 1. 2009 16:49

za umělecký dojem 1 :yes:

zizala zizala (moderátorka)

21. 1. 2009 16:47

cmuckajuci:-* Slovenčina je prostě úžasná:-D:yes:

ercicka ercicka

21. 1. 2009 16:43

:yes: by som ti poslala cmukajuceho smajla, ale nie je tu :* :-8

kedlubna kedlubna

21. 1. 2009 15:18

erčičko, jsem to já , ta kedlubna. . ..všude na netu jsem kedlubna :-D a ty jsi zřejmě ta nejlepší malerečka co znám ¨?:-))

ercicka ercicka

21. 1. 2009 15:12

kedlubna, ty si TA kedlubna? z damy? ;-):-)

ercicka ercicka

21. 1. 2009 15:10

Vybusna: asi som celkom nepochopila co si tym chcela povedat... maizena je skrob a toto asi nie je nemecky recept, nemam potuchy aky bol jeho povod, je zo strasne stareho casopisu ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2009 13:02

nádhera!:yes:

kedlubna kedlubna

21. 1. 2009 10:18

NÉÉÉ KRÁDA, ALE KRÁÁÁÁÁÁSA :-D

kedlubna kedlubna

21. 1. 2009 10:17

KRÁDA, MÁŠ JEDNIČKU !

vybusna vybusna

21. 1. 2009 10:04

receptur na pravu, pravejsiu a najpravejsiu sachertortu je naozaj vela. ercicka nam ponukla tu velmi zjednodusenu kuchynsku variantu a nepochybujem, ze jej zakusok je dobry. ta maizena mi tam celkom nie je jasna. no a na obranu, kdeze sa nam podel marhulovy dzem, ktory je v rakuskej recepture sachertorty neodmyslitelny, tak nemci skutocne niekedy naplnaju svoju verziu sacherky slahackou.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší řezy na světě sachr rez nejlepší řezy sacher na plech sladké řezy varecha.sk moučníky řezy sachr dort original original sachr dort teplé moučníky sacher torta řezy na plech sachrrezy sachrove rezy recept na originál sachr dort moucníky a rezy nejlepší sladké řezy recepty zo slahackou recepty na rychlo rychlý sachr dort vidensky sachr dort

Suroviny: vejce, cukr moučkový, kakao, škrob kukuřičný, šlehačka, ztužovač

TopRecepty.cz

Sacherove rezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR3R