Domácí játrová paštika
Lahůdka za pár korun a trochu vložené práce. Ta bude zapomenutá v okamžiku, kdy si namažete hotovou domácí paštiku na čerstvé pečivo. Ať již na svačinu, nebo k večeři, budete potřebovat brzy vařit další, protože je prostě výborná.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 17 686 kJ / 4 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,34 g |
Tuky | 337,55 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 2,55 g |
Sodík | 22,70 g |
Sůl | 58,03 g |
Sacharidy | 77,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: dávnejšie som si prečítala viacero receptov na internete, z každého som si vzala niečo a vytvorila tento svoj.
Po otvorení vydrží aj 4 dni. Neviem Vám to však presne povedať, lebo u nás tak dlho nikdy nevydržala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2013 20:50
Ďakujem všetkým za milé komenty :) pekný deň
31. 8. 2013 18:25
U nás by se po ní také jen zaprášilo
31. 8. 2013 16:36
Já bych si také nandala, mám ráda paštiky
31. 8. 2013 12:41
Touto dobrotou by mě nikdo neurazil
31. 8. 2013 07:48
Jules:My už také dlouho ne, ale o to je to pro mne horší, protože dodnes si pamatuji tu chuť a vůni domácího masa a ostatních dobrot, které jsme vyráběli. S tím, co nyní kupujeme, je to naprosto nesrovnatelné . Bohužel, jinak to nejde
31. 8. 2013 07:24
Yanullko, díky :) My pašíky nemáme, ale tu je aj tak domáca výroba niečoho takého veľmi vzácna a nezvyčajná. A takéto naše slovanské výrobky tu jednoducho nekúpiš.
31. 8. 2013 07:18
Domácí paštiky jsme dělali, když jsme pašíky chovali, chutnaly nám moc, proto posílám 1. bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 16 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 26 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 30 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí kečup: Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty. Který z nich si připravíte na zimu?
Jak plnit zavařovací sklenice, aby vám obsah vydržel co nejdéle bez úhony? Video vám poradí
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: játrová domácí paštika recepty recepty dity p.jatrova pastika domaci jatrova pastika recept na výrobu domácí paštiky domaca pecenova pasteka domáca pečeňová paštéta pečeňová pašteka domaca pasteka pečeňová paštéta pecenova pastika játrová paštika podle dity p. dom pastika paštika podle dity p domaca paštika domáca paštéta pecenova pasteta do poharov dita p paštika pasteky recepty dom.paštika jatrova pastika
Suroviny: maso vepřové, slanina, játra hovězí, cibule, tuk, vegeta, pažitka, vejce, bujón hovězí, kosti vepřové
Domácí játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw9L
7 názorů