Falešný zajíc
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 696 kJ / 1 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,22 g |
Tuky | 74,13 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 935 mg |
Sodík | 805 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 26,17 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2014 06:49
casino: Neopékala, casínečko, neopékala, přijde mi to zbytečné, když to udělá trouba.
Ale všechno ostatní je autentické.
Ale všechno ostatní je autentické.
16. 7. 2014 22:28
"...bochník sekané ze všech stran na oleji dobře opečeme..."
tejaja: A opékala bochník sekané ze všech stran na oleji, opékala?
Možná proto to hanes24: zatím nedělal...
Já bych to tak taky nedělal...
Leda bych z toho falešníka dělal karbanátky
tejaja: A opékala bochník sekané ze všech stran na oleji, opékala?
Možná proto to hanes24: zatím nedělal...
Já bych to tak taky nedělal...
Leda bych z toho falešníka dělal karbanátky
16. 7. 2014 21:03
Keď tu bol vložený tento recept, aj ja som sa divila, prečo zajac. A čo sa nestalo...minulý týždeň som pozerala svoje staré zošity s receptami a v zošite č.6 na mňa vykukol...správne, "Falošný zajac". Presne tento recept s týmto názvom tam mám napísaný, a vzhľadom k číslu zošita už dobrých 20 rokov. Tak zajac je tu
4. 6. 2013 07:03
udělám
4. 6. 2013 00:37
Také nevidím žádnou souvislost mezi obyčejnou sekanou na smetaně a zajícem na smetaně, i když falešným.
3. 6. 2013 21:15
Proč zrovna zajíc
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 15 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 9 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 10 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 11 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Jak pěstovat fazole? Důležitý je výběr odrůd a správný postup při pěstování i sklizni
Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny
Další recepty
Tématické fráze: recep na zajíce sekaná ze zajíce recep na pečeni zajice falešný zajíc na smetaně zajíc na smetaně videorecept top recepty zajíc recept falešný zajíc na smetaně zajíc na smetaně falešný zajíc na černo falosny zajac recept jednoduchy zajic recep
Suroviny: houska, cibule, maso mleté mix, vejce, petrželka, hořčice pikantní, sůl, pepř, paprika sušená sladká, olej, rajče, vývar masový, smetana zakysaná
Falešný zajíc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onBz
6 názorů