Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa v libečku se solamylovou krustou

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 5. 2013 20:53

Suroviny

Porce: 2 velké

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 974 kJ / 1 428 kcal
Bílkoviny187,34 g
Tuky23,64 g
Vláknina7,46 g
Cholesterol 903 mg
Sodík 868 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy96,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

24. 5. 2013 10:17

spagetka: Děkuji za radu, rozhodně vyzkouším jak s octem tak s olejem. Nedávno jsem viděla Jemie O. jak dělal feferonkovou sůl. Rozmixoval feferonky a pak k nim přidal hrubozrnnou sůl. Vše rozložil na plech vystlaný pečícím papírem a nechal to zaschnout. Pak suché přejel válečkem a nasypal do skleniček. No, myslím si, že stejný proces by šel i s libečkem, co myslíš

spagetka spagetka

24. 5. 2013 10:16

magdalenka: magdi já suším i s petželí a prostě to mám do polévek, je to výborné a ta vůně při sušení :-*:-*:yes::yes:

magdalenka magdalenka

24. 5. 2013 10:14

Aj ja zamrazujem libeček. Okrem toho suším v sušičke - spolu s celerovými listami. Potom pomrvím a preosejem cez sito. Dostanem jemnú sušenú zmes, pridávam do jedál v zime.

spagetka spagetka

24. 5. 2013 10:01

rozmarynaH: do polévky je ale lepší sušený než mražený. Jo a víš co zkus - libečkový olej a ocet, prostě pár snítek naložit do půl litru dobrého octu i oleje - ten nejlépe slunečnicový a aspoň měsíc, raději ale 2, nechat marinovat v tmě a chladu, ale ne nutně v lednici, prostě ne vyloženě na slunci

rozmarynaH rozmarynaH

24. 5. 2013 09:57

:-p Jen jsem polkla. Libeček má báječnou chuť. Až doteď jsem ho jenom sušila. A máš pravdu, že sušený ztrácí aroma. Zamrazit stonky mě teda nenapadlo:-D. Teď jsou stonky takové krásně křehoučké, vezmu nůž a hurá na ně. Recept se mi líbí, rozhodně by nám chutnalo:-p:-p:yes:

Dana61

24. 5. 2013 09:37

Aničko, pro mě jako stvořené - no mňam:yes::-D recept uložím a masíčko naložím - díky:-D v majdě zahuštěné solamylem smažím, ale nenapadlo mě maso před smažením obalit ještě v solamylu;-)určitě křupavé:-p

Irule Irule

24. 5. 2013 07:48

Aničko jako vždy super nápad :yes::yes::yes::-p:-p:-p

aisha

24. 5. 2013 06:31

Velmi napadite a originalni, o chuti vubec nepochybuji..:yes::yes::-p:-p

jirholu jirholu

23. 5. 2013 23:28

Moc pěkný recept :-p:yes::yes: +8

Eliza Eliza

23. 5. 2013 22:45

Šmarjá to musí být dobré...Raději hned tisknu, abych nezapomněla...:yes::yes:;-)

danielle72 danielle72

23. 5. 2013 22:42

Colombo65::-))Ještě že jsi ten řád neudělil, když dělala Anička vepřový ocásek:-D:-D:-D

Colombo65 Colombo65

23. 5. 2013 22:40

... uděluji Ti řád "těstíčkové" královny ;-);-);-):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 5. 2013 22:15

danielle72:Dani,já jsem nakládala trošku více masa a část zůstala naložená 2dny.Maso krásně natáhlo tím křeníkem a libečkem a bylo lepší,než po jednoden.uležení:yes::-pDěkuji Ti:-)):-K

danielle72 danielle72

23. 5. 2013 22:14

Anna Kocikova: :yes: Já to dělám s mrazením úplně stejně, stonky také nevyhazuji, ale v přiměřeném množství jsou skoro v každé polévce nebo i u brambor;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 5. 2013 22:11

MrazovaJa:Ano,dá se zamrazit i celý.Já to dělávám tak,že otrhám lístky,ty nasekám nadrobno,dám do sáčku a vymáčknu vzduch.A ty silné stonky nařežu cca na 10cm části a také dám do sáčku a do mrazáku.Stonky pak dávám skoro do všecho při vaření.Do polévek,pod maso.Když vařím dršťkovou,nebo ledvinky,také tam dávám vyvařit stonky:-)Sušený libeček mi už nepříjde tak voňavý.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: libeček recepty jak zamrazit libeček jak zamrazit naložené maso čaj z libečku kuře na libečku sušení libečku libeček v soli solamyl solamylove testicko využití libečku libeček sušení jak usušit libeček sušený libeček kuřecí maso na libečku mail libec.org loc:cz kuřecí prsa v solamilu libeček využití lze zamrazit naložené maso kuřecí prsa v solamylovém těstíčku libeček naložený v soli

Suroviny: prsa kuřecí, víno bílé, vejce, solamyl, libeček, krenex, pepř čtyř barev, solamyl, olej, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa v libečku se solamylovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rqo6