Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí chléb (výborný)

Domácí křupavý chléb si můžete snadno připravit i vy, podle našeho receptu to zvládnete hravě. Tento chléb potřebuje delší kynutí, ideální je proto zadělat těsto večer a ráno upečete voňavý bochník se zlatou kůrkou.

Hodnocení receptu je 4,7 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 135 min Doba tepelné úpravy: 45 min + několikahodinové kynutí těsta

180 min (135 min příprava + 45 min tepelná úprava, + několikahodinové kynutí těsta)

21. 5. 2013 12:01

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie11 522 kJ / 2 754 kcal
Bílkoviny88,13 g
Tuky16,00 g
Vláknina25,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,82 g
Sůl12,00 g
Sacharidy551,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Peču v normálním hrnci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KatchaKK KatchaKK

24. 4. 2024 20:22

Můj první chléb, povedl se a je opravdu výborný, jiný recept ani nebudu zkoušet 🥖👍🏻🤩

maskary maskary

20. 3. 2022 05:40

Mohu se zeptat, jestli po přeložení a kynutí se chleba ještě nějak tvaruje? A jestli se nemá postříkat vodou. Mám za sebou první pokus, viz foto.

Taxi-Tonda

14. 12. 2017 01:21

:yes:

Zdena

20. 2. 2016 16:05

Včera jsem zadělala a dnes ráno upekla - vynikající, chutný, křupavý, zlaťoučký na povrchu, nadýchaná střídka.Chuť je vyvážená - prostě paráda, budu péct častěji. Díky za typ.Zdena

mika59 mika59

7. 2. 2015 17:53

Dnes upečeno a protože jsem neměla čas čekat tolik hodin,tak kynul necelých šest.A myslím,že nevadí-výborný.Dala jsem foto.:yes:

eva

19. 1. 2015 21:01

prave jsem zadelala a zitra budu pect, dam vedet jak to dopadlo

Nekolas

7. 12. 2013 21:53

Jdu na to zadelano 12 hodin necham
:-8

Lenka

3. 12. 2013 23:11

Včera večer jsem na něj zadělala, dnes ráno pekla. Na první pokus těsto malinko řidší, dělala jsem z hladké bílé a stačilo by tak 1,25
vody, ale povedl se i tak a já jsem nadšená! :yes::yes::yes:
Budu praktikovat častěji :-D:-D:-K

Janča

18. 7. 2013 15:03

:-K moc dobrej, jeden aby si hlídal,aby na něj zbylo....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domací chleba v troubě výborný recept na domácí chléb domaci chleb recept výborný domácí chleba výborný domácí chléb domácí chleba recept domácí chleba recept na výborný domácí chléb recept na vyborny domaci chleba domácí chléb jak upéct domácí chleba výborný chléb výborný domácí chleba recept recept na domací chleba recepty na domácí chléb vyborny domaci chleb recept recept na chléb výborný chleba domácí chleby chleba domací

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, sůl, kmín drcený, voda, cibulka, česnek, bylinky, škvarky, rajče sušené, olivy

TopRecepty.cz

Domácí chléb (výborný)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JKr2