Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Peruánské česnekové kuře

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

17. 5. 2013 12:57

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 367 kJ / 1 522 kcal
Bílkoviny54,29 g
Tuky72,63 g
Vláknina71,65 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 966 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy151,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Stejným způsobem si můžeme připravit i morče, které je v Peru velmi oblíbeným pokrmem. Peruánci konzumují odhadem 65 miliónů těchto hlodavců ročně. Toto jídlo má vysoký obsah bílkovin, velmi málo cholesterolu a je neuvěřitelně lahodné.

V oblibě však Peruánci mají také maso hovězí, maso lam či právě kuřecí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanes24

18. 5. 2013 03:39

A kde seženu maso z morčete? Maximálně tak živé morče ve zverexu, ale kdo mně ho zabije? Stáhnout už bych ho snad dokázal. Od dětství jsem uměl zabít a stáhnout králíka, ale morčata byla v kleci s králíky a s těma jsme si hráli, to byli miláčci.:-))

hanes24

18. 5. 2013 03:32

:yes:Jídlo bude skvělé, hned to udělám zítra k obědu. Mají peruánci olivový olej?:yes:

spagetka spagetka

17. 5. 2013 14:51

Nadja: To se nedivím, jak má domácí mazlík jméno, tak se nedá nic dělat. Proto naši nám zakazovali pojmenovávat králíčky, kůzlata nebo slepice :-D:-D:-D:-D
Já si ale od malinka s králíčky hrála a pro sebe si je pojmenovala, můj starší brácha o tom věděl, když jsme jednou měli králíka k obědu, tak pravil: ségra pochutnáváš si na Jankovi. To byl ode mě řev a od táty dostal za uši :-D:-D

Nadja Nadja

17. 5. 2013 14:47

Naše Bláňa (vnučka) má doma morčátka a všechna mají jméno. ;-) Problém je v tom, že mi odmítá alespoň jedno dát na průbu. :-D Ale myslím, že v Peru mají nějakou jinou rasu, mnohem větší než jsou ty naše.

rebeka rebeka

17. 5. 2013 14:24

tak morče, to nevím.. to asi neklapne:-8:-D:-D ale kuřátko se mi mooc líbí;-):-p:-):yes::yes:

Jitkas

17. 5. 2013 13:56

Moc peruanske mi to nepripada (viz suroviny). Peruanska kuchyne je o necem jinem i kdyz, diky pristehovalcum - mozna. Tim nerikam, ze to nebude vyborne, naopak.

tejaja tejaja

17. 5. 2013 13:25

Morčatá sa kedysi chovali a konzumovali aj u nás. Babička spomínala, že gróf, u ktorého pracovala, choval morčatá vo veľkom. Ich mäso je diétne a vraj veľmi dobré na reumu.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: peruánské morce morče recept peruánská kuchyně recepty peruanske recepty morče peruanske na maso peruánské slepice stahnout kuře peru recepty jak pripravit k obedu morce morce recepty peruanska slepice peru jídlo recepty kuře na česneku peruánské kuřecí kuřecí stehno jidlo v peru recepty peruánské jidlo recepty peruánský top recepty peruánská omáčka na maso recept na kuře kuře v peru

Suroviny: olej olivový, cibule, česnek, paprička jalapeňos, skořice, kmín celý, bazalka čerstvá, arašídy, parmazán, stehno kuřecí, jogurt nízkotučný, sůl, pepř, víno bílé

TopRecepty.cz

Peruánské česnekové kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgPR