Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

15. 5. 2013 21:43

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie5 290 kJ / 1 264 kcal
Bílkoviny225,48 g
Tuky13,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 491 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy33,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha: Karlovarský knedlík dle http://www.pepato.eu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kimlo kimlo

3. 5. 2022 07:26

Uvaríl som, je to výborné! Vďaka za recept! :yes:

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

23. 11. 2014 18:46

Výborný receptík, moc nám s manželem chutnalo :-). Bodíka jsem Ti už dala předtím, tak teď jenom fotečka ;-):yes:.

Ivana79 Ivana79

6. 5. 2014 16:32

Nikina,výborné jedlo :-K:yes: akurát že som použila svetlé pivo,možno to trochu zmenilo chuť ale aj tak to bolo moc dobré :-p Ešte som pridala cesnak.Dávam 29.bod :yes:

Nikina Nikina

31. 5. 2013 22:23

magdalenka: já už též:-)

PaCaOl: a samozřejmě díky za krásné foto:-K

magdalenka magdalenka

31. 5. 2013 22:21

Nikina:ja vidím...:-))

Nikina Nikina

31. 5. 2013 22:19

PaCaOl: děkuju za vyzkoušení:-K Moc mě těší, že chutnalo ;-) Fotečku ale nevidím:-O

PaCaOl PaCaOl

31. 5. 2013 22:10

Tento recept mně inspiroval, měla jsem kuřecí maso a světlé pivo,jinak vše dle vás a byla to dobrota, dovolím si přidat foto, za nápad děkuji.

Frantisek Strouhal

31. 5. 2013 08:41

To je nadhera a hlavne dobrota:-) Pritelkyne u mne vcera zabodovala s touto dobrutkou. Ji uz jsem vcera pochvalil,tak dnes chvalim a dekuji autorce receptu:-)

Nikina Nikina

30. 5. 2013 09:22

MajkaM: jsem ráda, že jsi vyzkoušela a ještě víc, že chutnalo :-K

MajkaM

30. 5. 2013 08:32

Vařila jsem v neděli, ale bez piva, nám nějak v jídle nechutná.
Poprve jsem dělala a jedla i Karlovarský knedlík.
Moc jsme si pochutnali.:-p:yes:

Nikina Nikina

20. 5. 2013 18:09

varilamyskakasicku: děkuju moc :-K Já už jinej knedlík ani nedělám, je celkem rychle hotový a ta chuť :-8:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 5. 2013 18:07

Niki, moc povedené vše, ten knedlík ale ten nemá chybu, ten mne zaujal moc:-K;-):-p

Eliza Eliza

19. 5. 2013 08:07

Krásný recept.:yes::-K Pivo ani špek nemám doma, tak dnes bude hovězí v mrkvi, ale Tvůj recept někdy vyzkouším. :-p

Nikina Nikina

19. 5. 2013 07:11

Děvčata, holky a dámy, děkuju moc a moc ;-):-K

aisha

19. 5. 2013 05:29

Pekny receptik..:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso na pivě hovězí kostky na černém pivu hovezi na cernem pivu hovězí pečeně na pivu hovězí pečeně na cernem pivu hovězí pečeně s hořčicí hovězí na hořcici divočák na pivě jidla s hoveziho masa na pivu pivo divočák divočák na pivu hovězí pečeně na jalovci a černém pivu maso na hrubozrne horcice hovězí maso na hrubozrné hořčici maso na hrubozrne hořčici hovězí maso, cibule, černé pivo recept hovězí pečeně na pivě hovězí maso na pivu hovězí dušené na pivu hovězí maso s hořčící

Suroviny: maso hovězí, hořčice hrubozrnná, sůl, pepř mletý, cibule, sádlo, špek uzený, pivo černé, jalovec, koření nové koření, rozmarýn, tymián, jíška

TopRecepty.cz

Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6xvl