Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 5. 2013 19:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 093 kJ / 3 129 kcal
Bílkoviny108,65 g
Tuky227,19 g
Vláknina54,38 g
Cholesterol 478 mg
Sodík 3,80 g
Sůl9,61 g
Sacharidy117,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: internet, velmi mírně poupraveno

koření chimichuri lze sehnat zde: www.koreni.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

17. 5. 2013 08:52

Nikina: Jasne, ze kazdy podle sve chuti, ale ja mam rada chrest a jeho delikatni chut. Kdybych ho, ve tvem podani kremove polevky, zamenila za jakoukoli jinou zeleninu (napr. porek, hrasek, kvetak), ve finale bych chutove citila to same, tj. cesnek, parmezan a koreni chimichurri, ktere, mimo jine, pouzivam rada na grilovane maso. Ale jak se rika, sto lidi.....

Nikina Nikina

17. 5. 2013 07:25

Jitkas: Někdo rád vdolky, jiný holky ;-):-)

zizala: :-K

Jitkas

16. 5. 2013 08:28

Chrestovy crem delam casto, jen ho mene "ochucuji", aby si zachoval co nejvice chut chrestu (pouzivam zeleny). Do zakladu davam solotku (na toto mnozstvi tak 2) a cesneku max 2 strouzky. Smetany podle chuti a parmezanu tez polovinu (i mene), tez dost prekryva chut chrestu. Z bilinek trochu cerstveho tymianu (2 snitka) a po uvareni trochu pazitky a petrzelky. Bileho vina tez mene, lze i vynechat (ovsem doda polevce dobrou navinulou chut), ale pak je vhodne pridat par kapek citronu pri servirovani, kazdy si dochuti na taliri.

zizala zizala (moderátorka)

16. 5. 2013 06:11

Šikovné děvče ;-):yes:

Nikina Nikina

15. 5. 2013 21:05

rebeka: děkuju moc :-K

rebeka rebeka

15. 5. 2013 20:57

krásný recept i foto;-):-):-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chřestový krém chřestový krém s vínem česnekové krutony na pánvi chřest s parmazánem polevka z chrestu s parmazanem chřestový hrnec chřestová polévka s parmazánem chřestový krém bez smetany krem z bileho chrestu chřestový krém recept chřestový krém a víno chřestivý krém a vino česnekové krutony chřestový krém s bílým vínem creme fraiche recepty brambory creme fraiche cuketový krém s parmazánem a krutony recept s bílým chřestem a krutony chřestový krém s krutonky chřestový krém parmazán

Suroviny: chřest bíly, víno bílé, vývar zeleninový, cibule, česnek, sůl, pepř, koření chimichuri, máslo, smetana ke šlehání, sýr parmazán strouhaný, crème frâiche, rohlík, máslo, česnek sušený

TopRecepty.cz

Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3rpx