Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný lilek se špenátem

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

25 min (25 min tepelná úprava)

17. 7. 2013 12:50

Suroviny

Porce: 1-2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 523 kJ / 364 kcal
Bílkoviny1,51 g
Tuky36,84 g
Vláknina2,83 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy6,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiroval mne opět Egypt, kde se podobná kolečka lilku podávala ke snídani a já se ho mohla ujíst:-). Ingredience egyptského lilku neznám, tak jsem trochu experimentovala a moc jsem si pochutnala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

17. 7. 2013 20:12

chocolate: to ti verím, baklažán je vyšší level...:yes: ja ho tiež zvyknem piecť, ale nemarinujem, len potriem tou zmesou a dám na peč. papier.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2013 20:00

chocolate: Jéé, to mám radost!!:-))

chocolate chocolate

17. 7. 2013 19:53

Jana Remkova:Marinovala jsem ho cca hoďku, ale byl fakt výborný.Moc nám chutnal, s Janičkou si říkáme, že si zítra klidně dáme repete.A takto upravený mi chutná daleko víc než cuketa:-8.
Všem vřele doporučuji!

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2013 19:49

chocolate: Jéééé, to byl fofr!!:-)). Takže jsi ho asi marinovala jen chvíli, ale pokud fakt chutnal, jsem strašně ráda, že jsi vyzkoušela:-) a děkuji za fotku!!:yes:

chocolate chocolate

17. 7. 2013 19:34

Jana Remkova:Tak potvrzuji, že byl výborný, podávala jsem se svým oblíbeným dipem z jogurtu a česneku, dcera si rozdrobila i kousek fety.
Přidávám foto;-) a díky za recept.Bod přidán.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 7. 2013 19:31

Jani, už ho mám vyndaný, lilek :-))nějak se s tím poperu, dělám to poprvé a Ty to máš krásné, jako kytku tvarově, mňam;-):-p:-K:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 7. 2013 19:30

Coleta::-p;-) to je taky dobrý nápad, paráda;-):-p:yes:

Eliza Eliza

17. 7. 2013 18:40

Hmmm...:-p Zkusím.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2013 18:20

chocolate: já taky. Jsem zvědavá, jestli ti bude chutnat. Já jsem si vždycky v Egyptě vzala na talířek několik koleček a k tomu nějakou syrovou zeleninu. Tam jsem si ten lilek vždycky malinko posolila, takže tady jsem zvolila suroviny podle sebe.;-).

chocolate chocolate

17. 7. 2013 18:10

Jana Remkova:Já ji právě grilovanou miluji:-D.Jsem zvědavá na ten lilek.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2013 18:08

chocolate: Já cuketu taky používám, ale jinak. Takhle upravená by mi moc nechutnala, ale má u mne jiné využití;-)

jarka skrobakova

17. 7. 2013 17:54

:-p Mňam :yes::yes::-p:-K

chocolate chocolate

17. 7. 2013 17:50

Já jsem si právě kvůli tobě skočila pro lilek;-).V poslední době jsem si oblíbila podobně připravenou cuketu-ol.olej, sladká sój. omáčka, česnek, citron, sůl, podávané s česnekovým jogurtem.
Pro lilek to bude v mé kuchyni reparát.

Coleta

17. 7. 2013 17:38

To jsem ráda, inspirace je důležitá:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2013 17:37

Coleta: díky, zase jsi mne navedla na něco "podobného":-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečený lilek se špenátem marinovany lilek recepty s lilkem bramboracky s lilku lilek kytka lilek marinovany v česneku grilovaný lilek nálož marinovaný špenát v jogurtu cuketa lilek špenat kytka lilek lilek marinovaný cuketa se špenátem a bramborovým knedlíkem "lilek" "špenát" recepty chocolate talířky lilky se spenatem

Suroviny: lilek, sůl, olej olivový, koření provensálské, česnek, chilli, omáčka sojová, sůl, gustin

TopRecepty.cz

Marinovaný lilek se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgEv