Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Caponata

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 7. 2013 15:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 147 kJ / 274 kcal
Bílkoviny5,30 g
Tuky1,10 g
Vláknina13,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 782 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy56,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Caponata se podává s pečivem, je to typický sicilský předkrm, ale výborně se hodí i jako pikantní příloha ke grilovanému masu, nebo se může podávat s těstovinami.

Do caponaty se mohou přidat i rozinky.

Na fotce nenajdete piniové oříšky, protože je momentálně nemám, ale patří tam.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

15. 7. 2013 19:01

Luxusní foto :yes::yes::yes: ta bazalka je tam jako šperk :-K

maris maris

15. 7. 2013 18:59

jarka skrobakova: Jaruško děkuju:-):-K

jarka skrobakova

15. 7. 2013 18:19

Krásný recept, já bych si pochutnala Maruško + 3 :yes::yes::-K:-p

magdalenka magdalenka

15. 7. 2013 18:03

maris: a ja som sa čudovala, prečo sa mi stále čká (škytá)...a to ty si na vine!:-D

maris maris

15. 7. 2013 17:25

magdalenka: s receptem jsem myslela hlavně na Tebe;-):-))

magdalenka magdalenka

15. 7. 2013 17:22

Som z toho mimo, že varíš ako Sičílčanka :-O...zo surovín mám iba lilek a rajčata, ale budem konzultovať s rodeným Italom, som zvedavá...:-D

maris maris

15. 7. 2013 17:10

Jitkas: děkuju:-), jsem moc ráda, že jsi mi ji schválila;-):-))

Jitkas

15. 7. 2013 17:01

maris: Mas ji perfektni, dobre jsi studovala, presne tak se dela!! Ja tez rozinky nedavam, kdyz nemas piniove orisky, muzes nahradit oloupanou mandli a nebo nic, ne vsichni je tam davaji.

rebeka rebeka

15. 7. 2013 16:56

maris: tohle by mně zaručeně chutnalo:-p;-):yes::-)

maris maris

15. 7. 2013 16:44

rebeka: děkuju:-) ne, ne, to jsem nevymyslela, je to známé jídlo, jen jsem si přečetla spoustu receptů na internetu a taky je jeden v Apetitu / 2005 / a něco jsem z nich vybrala, protože suroviny nejsou striktně určené, je možné více obměn.;-):-)

rebeka rebeka

15. 7. 2013 16:38

Moc hezké:yes::-K Tos vymyslela sama:-? Já takovou invenci nemám:-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kaponáta dýňová caponata sicilská caponata zeleninová caponata lilková caponata caponara caponáda caponata z lilku caponata z dyne capponata dyňová kaponata kapunata capunata salát caponata caponnata caponatta zapečená caponata sicilska kaponata kaponáta recept sicilská caponnata

Suroviny: lilek, celer řapíkatý, cibule, rajče, olivy zelené, kapary, ocet vinný, cukr hnědý, olej olivový, sůl, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Caponata

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1p0Z