Kuřecí špíz“Azték“s lilkem a žampiony
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 346 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,39 g |
Tuky | 3,15 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 2,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Grilovací pánev opravdu nezahálí:-)a já se budu snažit o další nové experimenty.Naštěstí to má u nás kdo jíst:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2013 14:19
Joskob:
16. 7. 2013 21:55
12. 7. 2013 20:54
Bibinka:Bibinko,ono to není ani poznat,že je to lilekJe to celkem tenký plátek a to maso to přebije
Rozmarýnko,mě právě to padání za špejle hrozně hněteKdyž dělám špízy,nebo ražniči,tak všechny suroviny dám do pekáčku a všechno se dělá ve vlastní šťávěJe to moc fajn a hlavně bez nervůtady jsem to vyzkoušela takto a šlo to
Děvčata všem Vám děkuji
Rozmarýnko,mě právě to padání za špejle hrozně hněteKdyž dělám špízy,nebo ražniči,tak všechny suroviny dám do pekáčku a všechno se dělá ve vlastní šťávěJe to moc fajn a hlavně bez nervůtady jsem to vyzkoušela takto a šlo to
Děvčata všem Vám děkuji
11. 7. 2013 14:43
Anna Kocikova:Aninko, bezvadné špízy a i když lilek není u nás nijak oblíben, tak takto by mi to chutnalo i s ním, třeba bychom se ho naučili jíst Dávám 15.boda
11. 7. 2013 12:01
joj to se ti povedlo
11. 7. 2013 09:28
Aničko, to musí být dobroučké To je dobrý nápad, nekrájet suroviny na kostky, ale navlnit je na jehlu. Rozhodně to vyzkouším
11. 7. 2013 06:47
+12 Aničko náááááádhera
10. 7. 2013 20:51
Cokoli na špejli můžu. Máš to krásné, Aničko, takže bodík!
10. 7. 2013 20:50
Anna Kocikova: Hezké Jen bych se v tom vedru bála bakterií, když to má stát 24 hodin na lince. Aby Ti to rovnou i neodlezlo
10. 7. 2013 20:39
moc hezké, Ann
10. 7. 2013 20:27
danielle72:Danielko,už mám naloženo na tohlehttp://www.toprecepty.cz/recept/30698-olomoucka-sm...ale tu Tvou udělám taky
Aninko-děkuji Ti
Aninko-děkuji Ti
10. 7. 2013 20:24
no toto..já se tady cpu chlebem lehce postrašeným sekanou a tady je hostina.. kráása
10. 7. 2013 20:23
Anna Kocikova: Andulko - doporučuji nakrájet nadrobno a naložit do šlehačky, budeš mít báječnou pomazánku. Já měla taky syrečky navíc, dala jsem je na mrazák a šlo to.
Jasně že už tam pak nedozrávaly, ale ony zrají pak v té šlehačce - a ještě tip na recept, který už jsi četlahttp://www.toprecepty.cz/recept/34346-zkouska-vzta...
Jasně že už tam pak nedozrávaly, ale ony zrají pak v té šlehačce - a ještě tip na recept, který už jsi četlahttp://www.toprecepty.cz/recept/34346-zkouska-vzta...
10. 7. 2013 20:15
Děvčata-díky všem za moc milé komentářeu některých jsem se s chutí zasmála
Jani,máš-li období temna a dělá Ti blbě tmavá barva lilku,tak ho nahraď mladou cuketkouUž je vyzkoušeno,ale na obyčejné pánvici
Já mám teď dilema,co s kilovým balením tvarůžků,co Luba přivezlTo asi na grilovací pánev nebude to pravé ořechové
Jani,máš-li období temna a dělá Ti blbě tmavá barva lilku,tak ho nahraď mladou cuketkouUž je vyzkoušeno,ale na obyčejné pánvici
Já mám teď dilema,co s kilovým balením tvarůžků,co Luba přivezlTo asi na grilovací pánev nebude to pravé ořechové
10. 7. 2013 20:10
Jojo, to vidím, že u tebe pánev nezahálí. Na špízy jsem lilek ještě nepoužila. Co není, může být, ale mám období temna!. Tobě PLUS
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 7 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 8 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 9 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 9 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Květnové pranostiky: Po třech zmrzlých je nejvyšší čas na choulostivou zeleninu
Další recepty
Tématické fráze: špíz s lilkem špízy s lilkem spiz se zampiony ražničí s lilkem špiz kuřecí špíz s lilkem špízy se žampióny kuřecí maso s lilkem spiz lilek razničí z kurecího kuřecí ražničí recepty kuřecí špízy lilek na spizu spizy lilek špíz z lilku adzika spiz kuřecí špíz se žampionama lilek špízy kuřecí maso z lilkem a žampiony aztécké kuřecí nudličky
Suroviny: prsa kuřecí, lilek, žampióny, paprika čerstvá červená, koření aztécký poklad, pepř čtyř barev, sůl, olej,
Kuřecí špíz“Azték“s lilkem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JK0K
19 názorů