Kuřecí špíz“Azték“s lilkem a žampiony
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 346 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,39 g |
Tuky | 3,15 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 2,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Grilovací pánev opravdu nezahálí:-)a já se budu snažit o další nové experimenty.Naštěstí to má u nás kdo jíst:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2013 14:19
Joskob:
16. 7. 2013 21:55
12. 7. 2013 20:54
Bibinka:Bibinko,ono to není ani poznat,že je to lilekJe to celkem tenký plátek a to maso to přebije
Rozmarýnko,mě právě to padání za špejle hrozně hněteKdyž dělám špízy,nebo ražniči,tak všechny suroviny dám do pekáčku a všechno se dělá ve vlastní šťávěJe to moc fajn a hlavně bez nervůtady jsem to vyzkoušela takto a šlo to
Děvčata všem Vám děkuji
Rozmarýnko,mě právě to padání za špejle hrozně hněteKdyž dělám špízy,nebo ražniči,tak všechny suroviny dám do pekáčku a všechno se dělá ve vlastní šťávěJe to moc fajn a hlavně bez nervůtady jsem to vyzkoušela takto a šlo to
Děvčata všem Vám děkuji
11. 7. 2013 14:43
Anna Kocikova:Aninko, bezvadné špízy a i když lilek není u nás nijak oblíben, tak takto by mi to chutnalo i s ním, třeba bychom se ho naučili jíst Dávám 15.boda
11. 7. 2013 12:01
joj to se ti povedlo
11. 7. 2013 09:28
Aničko, to musí být dobroučké To je dobrý nápad, nekrájet suroviny na kostky, ale navlnit je na jehlu. Rozhodně to vyzkouším
11. 7. 2013 06:47
+12 Aničko náááááádhera
10. 7. 2013 20:51
Cokoli na špejli můžu. Máš to krásné, Aničko, takže bodík!
10. 7. 2013 20:50
Anna Kocikova: Hezké Jen bych se v tom vedru bála bakterií, když to má stát 24 hodin na lince. Aby Ti to rovnou i neodlezlo
10. 7. 2013 20:39
moc hezké, Ann
10. 7. 2013 20:27
danielle72:Danielko,už mám naloženo na tohlehttp://www.toprecepty.cz/recept/30698-olomoucka-sm...ale tu Tvou udělám taky
Aninko-děkuji Ti
Aninko-děkuji Ti
10. 7. 2013 20:24
no toto..já se tady cpu chlebem lehce postrašeným sekanou a tady je hostina.. kráása
10. 7. 2013 20:23
Anna Kocikova: Andulko - doporučuji nakrájet nadrobno a naložit do šlehačky, budeš mít báječnou pomazánku. Já měla taky syrečky navíc, dala jsem je na mrazák a šlo to.
Jasně že už tam pak nedozrávaly, ale ony zrají pak v té šlehačce - a ještě tip na recept, který už jsi četlahttp://www.toprecepty.cz/recept/34346-zkouska-vzta...
Jasně že už tam pak nedozrávaly, ale ony zrají pak v té šlehačce - a ještě tip na recept, který už jsi četlahttp://www.toprecepty.cz/recept/34346-zkouska-vzta...
10. 7. 2013 20:15
Děvčata-díky všem za moc milé komentářeu některých jsem se s chutí zasmála
Jani,máš-li období temna a dělá Ti blbě tmavá barva lilku,tak ho nahraď mladou cuketkouUž je vyzkoušeno,ale na obyčejné pánvici
Já mám teď dilema,co s kilovým balením tvarůžků,co Luba přivezlTo asi na grilovací pánev nebude to pravé ořechové
Jani,máš-li období temna a dělá Ti blbě tmavá barva lilku,tak ho nahraď mladou cuketkouUž je vyzkoušeno,ale na obyčejné pánvici
Já mám teď dilema,co s kilovým balením tvarůžků,co Luba přivezlTo asi na grilovací pánev nebude to pravé ořechové
10. 7. 2013 20:10
Jojo, to vidím, že u tebe pánev nezahálí. Na špízy jsem lilek ještě nepoužila. Co není, může být, ale mám období temna!. Tobě PLUS
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 10 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 23 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 6 minutami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 1 hodinou
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 2 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 3 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 3 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 5 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: špíz s lilkem špízy s lilkem spiz se zampiony ražničí s lilkem špiz kuřecí špíz s lilkem špízy se žampióny kuřecí maso s lilkem spiz lilek razničí z kurecího kuřecí ražničí recepty kuřecí špízy lilek na spizu spizy lilek špíz z lilku adzika spiz kuřecí špíz se žampionama lilek špízy kuřecí maso z lilkem a žampiony aztécké kuřecí nudličky
Suroviny: prsa kuřecí, lilek, žampióny, paprika čerstvá červená, koření aztécký poklad, pepř čtyř barev, sůl, olej,
Kuřecí špíz“Azték“s lilkem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JK0K
19 názorů