Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úterní vepřové koleno

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

2. 7. 2013 17:39

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie14 936 kJ / 3 570 kcal
Bílkoviny206,10 g
Tuky300,14 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,80 g
Sodík 247 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já vím. Těchto receptů je zde hodně(i já zde už dva podobné mám). Ale dobrého "kolena" není nikdy dost ! :-) Dobró chuť ! :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Oridan

17. 5. 2017 05:42

¨Tak já jsem koupil skoro dvoukilové koleno. Dělal jsem přesně podle receptu. jen jsem ještě půl hodiny přidal. Koleno bylo opravdu měkké a velmi chutné.Doporučuji.Taky jsem si myslel, že když jej neuvařím ve vodě nebude měkké, ale je to tak jak píše autor receptu. Děkuji za inspiraci.:-):-)

cekrops cekrops

7. 4. 2014 09:04

Dajda : Rádo se stalo ;-):yes:

Dajda Dajda

15. 3. 2014 12:35

Právě jsem dopekla. Víťo - cekropsi, jestli sem ještě někdy chodíte, tak vězte, že výsledek je famózní. Už jsem zkoušela péct koleno, ale nikdy nebylo jako dort, ani když jsem kolena předvařila - pak to zas nebylo úplně ono. Vím, že tu máte několik podobných receptů, z nichž je patrné, že jste zkoušel a experimentoval, až jste dospěl k tomuhle opravdu pomalinkému pečení a já postupovala přesně podle Vás (až na to chilli, zůstala jsem u českého česneku, cibule a hořčice). Pochybovala jsem, že trouba rozehřátá na 100 stupňů utáhne poměrně velký kus masa s kostí, ale stalo se. Už za chvíli se z trouby začala linout lákavá vůně. Maso bylo hotové za 3,5 hodiny, jak píšete, pak následovala ještě jeho povrchová úprava. Přitom se jídlo vařilo skoro samo. Teď se v horké troubě peče ještě domácí chleba a já sedím celé dopoledne u počítače. Takže nadšené ovace a díky za recept. :-D:yes::yes:

mlsoun

3. 7. 2013 09:19

A je tady jedno dobré dietní jídlo :-p:-p:-D:yes:

MAGDALENA

3. 7. 2013 07:01

To uz je supa ,slinky uz tecu,ach jaj:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes::yes:

Víťa

2. 7. 2013 22:09

Whisky je obyčejná z Lídlu (v akci) . No,na vožrání to stačí :-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 7. 2013 21:31

Hmm, mohlo by být páteční?:-D. Dcera plánuje oslavu svých narozenin a bude marinovat kolena;-) A teda..Whisky??? Sakra, zrovna ji nemáme:-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty jak upravit vepřové koleno úprava vepřového kolena vepřové koleno vepřové koleno recepty veprove koleno recept recepty na vepřové koleno vepřová kolena vepřové koleno úprava úterní jídla pečené koleno co chutneho z veproveho kolena recept na veprove koleno uprava uz kolena recepty z vepřového kolena dobré koleno koleno recept co udělat z kolena uprava veproveho kolene jídlo a kolena

Suroviny: koleno vepřové, chléb, sůl, česnek, pivo světlé, chilli, whisky

TopRecepty.cz

Úterní vepřové koleno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qpNy