Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Croissanty s jednoduchou přípravou

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2013 15:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie25 006 kJ / 5 976 kcal
Bílkoviny117,81 g
Tuky315,77 g
Vláknina25,15 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 1,94 g
Sůl4,60 g
Sacharidy653,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Môžeme plniť slanou náplňou, napr šunka, syr, chorizo, povrch sypať syrom a pod.

Cesto je treba v chladničke dobre vychladiť, mňa tlačil čas, takže teraz nie sú croissanty úplne perfektné.

Pridávam kvôli úplne jednoduchému spôsobu prípravy croissantového cesta, odpadá zložité prekladanie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danka94

19. 10. 2013 12:53

super recept,určitě je zkusím

magdalenka magdalenka

17. 9. 2013 17:09

Katka B: Tvoja reakcia ma veľmi potešila. Ďakujem a som rada, že si spokojná! :-K

Katka B Katka B

17. 9. 2013 15:00

S těsem se výborně pracovalo a croissanty jsou úžasný. Místo nutely jsem plnila marmeládou a nemělo to chybu. Recept budu určitě opakovat a jistě ho zkusím i na štrůdl :-) díky:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 9. 2013 11:34

Katka B:Já dělám jako ty,a vždycky se povedou! :-D

magdalenka magdalenka

16. 9. 2013 20:57

Ja som nechávala už zamotané croisasanty v chladničke do rána...
A tie dve hodiny len oddýchnuť v chladničke natreté cesto-závin. Snáď sa ti aj tak vydaria.

Katka B Katka B

16. 9. 2013 20:44

magdalenka: Takže: těsto jsem právě dodělala a dala do ledničky. Zítra ráno zkusím vyválet, nařezat, smotat a upíct :-) a zase dám echo :-)

magdalenka magdalenka

11. 9. 2013 08:44

Katka B:Budem len rada. PRAVÉ listové cesto som robila asi dvakrát, pravé štrúdľové - ťahané asi trikrát. Stačilo...:-8 Odpaľované sa mi darí, pokazila som len asi raz...:-))
Nech sa ti darí! A chutí!

Katka B Katka B

11. 9. 2013 08:35

No tak tohle musím vyzkoušet. Jsou 2 těsta, který mi nejdou - listové a odpalované. Proto tohle je VÝZVA :-) a podle těch ohlasů, to snad ani zkazit nemůžu :-) Jakmile vyzkouším, dám info.

magdalenka magdalenka

26. 8. 2013 17:23

Holky, ja som z vás (aj z vášho hodnotenia) nadšená...:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 8. 2013 16:42

Jitkas: Je to velmi nevděčný moučník,když si neodložíš - nemáš. Když bylo horko odmítla jsem péct.Upekla jsem v sobotu,kolik myslíš ,že zbylo ?
Tři,které jsem uložila na talíř do špajzky nahoru na polici aby na ně nebylo vidět a pak jsem si je dala do mrazáku. Byla tady dcera i synáček a manžel se také nijak neukrátil. Do pul hoďky puldenní práce pryč!:-((

Jitkas

26. 8. 2013 12:38

magdalenka: Nemohou se nevydarit, dva plechy zmizely tzv. na posezeni, sklenicka marmrlady a Nutelly tez. Byli i taci, co jedli se sunkou a syrem. Snad se mi jednou podari nejaky dat do mraznicky. Urcite budu muset upeci extra varku a mlcet. Ja osobne mela jeden a ten jsem snedla jeste teply, neb jsem vedela, ze jinak utru nos. Kdyz se ptali, zda je to cesky recept, jsem rekla ne, je ryze slovansky od jiste Pani Magdalenky!!

Jitkas

24. 8. 2013 19:21

Zadelano, vyvaleno a ulozeno do lednice. Zitra rano upecu, aby byly cerstne ke snidani. Tentokrat bez naplne, at se kazdy obslouzi, jak je libo. Mam tu navstevu a nastesti se ochladilo. Recept opravdu svetovy!!

magdalenka magdalenka

23. 7. 2013 22:03

Mám radost z vás všetkých, z fotiek, z celého klubu...;-)

Irrena Irrena

23. 7. 2013 11:06

Tak jsem je také vyzkoušela, ale bez náplně;-);-);-)Jsou vynikající:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

senky senky

22. 7. 2013 17:35

Včera ve slané úpravě (jen se solí), to máme nejraději:yes::yes: zkusila jsem z části těsta i motat tyčky a ty se ochutnaly jako první;-)
P.S. Podařilo se mi uložit několik kousků do krabičky do marazáku a mlčím jak hrob:-)):-)) Pssssst;-)

1 2 3 4 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty ládi hrušky crosanty croasant s nutelou croasant láďa hruška croasant crosanty recepty recept na croissanty croasant recept croissant recept francouzský croasant recept crosanty recept crosanty podle ládi hrušky croasant ládi hrušky croasant podle ládi hrušky jak vyválet těsto na croasant lada hruška crosanty croasant z listového těsta recept na domácí croasant croasant lada hruska motani croisantu syrove crosanty

Suroviny: mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, sůl, smetana kysaná, vejce, máslo, máslo, mouka hladká, vejce, nutella

TopRecepty.cz

Croissanty s jednoduchou přípravou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/poMy