Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na paprice s těstovinami

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 7. 2013 15:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 175 kJ / 998 kcal
Bílkoviny130,93 g
Tuky34,70 g
Vláknina1,05 g
Cholesterol 371 mg
Sodík 415 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy39,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dobrú chuť...

Rýchle, jednoduche a hlavne vynikajúce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paul Sulc

14. 12. 2016 00:39

Tak ted, po oprave,to je neco jineho. Kure na paprice se smetanou, to je basen, primo pohadka. Dobre s kolinky, ale lepsi z doma delanymi noky. Prsa nepouzivam, jsou moc sucha, lepsi jsou vykostene zadni crvrtky, tmave, stavnate maso. A misto vody vyvar, jedno jestli hovezi ci kureci. Proste to je fantasticka zranice.

hosta hosta

13. 12. 2016 23:24

Autorka opravila - jak název, tak množství vody na podlití - díky:yes::-)

casino casino

13. 12. 2016 21:23

Celé je to jakési divné...
Perkelt se smetanou?
Perkelt s moukou?
Ale to už tu psal i Bago: :yes:
No, kdyby se ale upravil název...:-)

magdalenka magdalenka

13. 12. 2016 20:51

Paul Sulc: evidentne preklep...

Paul Sulc

13. 12. 2016 20:47

Nejak se mi to nezda ! Pul kila kurete, rekneme ze to budou 4 male porcicky. A na to skoro 2 litry tekutin? To je skoro pul litriu na osobu? Neprehanite to trochu, to je spise polivka nez so jineho. A ctvrt litru smetany na litr a pul vody, to je take trosku malo. . A 20min. dusit, to tu zbytecnou vodu nevypari.

Bago

25. 7. 2015 18:40

Tohle není perkelt,ale paprikáš! Do perkeltu se nepřidává smetana a ani se nezahušťuje moukou:-((

max

15. 2. 2014 18:12

jde to;-)

Pepa

9. 1. 2014 19:26

Teď sem si to udělal sice sem si trochu upravil dávky ,ale je to moc dobré ;-)

rebeka3

16. 7. 2013 11:51

karolina1:setrit sa musi...

karolina1

2. 7. 2013 18:52

rebeka3-z pol kila masa urobit dva litre omacky, klobuk dolu

magdalenka magdalenka

2. 7. 2013 11:39

rebeka3: na 500 g mäsa udávaš, že dávaš 1,5 litra vody. (1.500 ml) To sa zdá aj mne trochu veľa.

rebeka3

2. 7. 2013 10:42

karolina1:
cca...proč?

karolina1

1. 7. 2013 19:20

rebeka3-zaliat 1,5 l vody ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuře na paprice s těstovinami kuřecí prsa s těstovinami kureci perkelt kure s testovinami kuřecí s těstovinami kuřecí prsa s těstovinou vepřový perkelt s těstovinami recept s kuřecích prsu kure na paprice s testovinou kuře s těstovinou kuřecí prsa s těstovinama kureci na paprice s testovinami kure na smetane s testovinami kuřecí prsa na paprice s těstovinami kuře na paprice z kuřecích prsou kuřecí perkelt recept kuřecí perkelt se smetanou perkelt kuřecí kuřecí prsa s těstovinamy kureci prsa na paprice

Suroviny: prsa kuřecí, smetana, mléko, mouka hladká, paprika sušená sladká, pepř mletý, olej, cibule, sůl, těstoviny

TopRecepty.cz

Kuře na paprice s těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qpNk