Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tátův guláš

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

29. 6. 2013 22:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 640 kJ / 1 826 kcal
Bílkoviny221,15 g
Tuky46,90 g
Vláknina63,90 g
Cholesterol 507 mg
Sodík 862 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy114,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Za ty roky, co jsem vylétla z rodinného hnízda, jsem uvařila i jinde ochutnala spousty jiných gulášů, možná i lepších, tohle je ale taková "vzpomínka na domov". Prostě poctivej tátův guláš. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kuchta_buchta

7. 7. 2013 19:14

Nemělo by tam být spíš místo toho dle - 2 lžíce hladké papriky - 2 lžíce sladké papriky :-p :-? Jinak recept stojí za vyzkoušení :yes:

senky senky

30. 6. 2013 15:57

:yes::yes::-K

brontik brontik

30. 6. 2013 15:02

LinaKucharka:děkujeme mě se tu od špagetky recepty líbí ;-)

LinaKucharka LinaKucharka

30. 6. 2013 14:58

Hlušcovi, máte pravdu, občas je to tu jak v grandhotelu a každej na talíři něco úplně jiného. A jídlo z jednoho talíře je opravdu zvyk z manželovi domoviny a u jídel, u kterých to jde, se opravdu všichni (nebo jen někteří) sesedneme k jednomu talíři. ;-)

Vařím a peču každý den, všichni věčně hladoví, ale zase celkem vděční strávníci- nevybírají si. A za kompliment děkuju.:-K

Brontiku: Ať Vám chutná!:-K

brontik brontik

30. 6. 2013 14:53

tátův gulášek si uvaříme mňam:-))

LinaKucharka LinaKucharka

30. 6. 2013 13:31

Hledala jsem tu jednoduchý guláš , nejblíž mu byl guláš z jazyka, jinak všude majoránka,česnek, rajský protlak. Tenhle guláš sází pouze na chuť a vůni masa. Ocením, pokud mi dáte odkaz na identický recept tady na top.

Paní Hlušcová, poměr klame, protože na tom talíři jsou 4 porce ;-) Je to takový rodinný talíř:-*

Hlušec, ne, můj muž to nejí. Já nejím nigerijskou kuchyni, on českou. On vlastně nejí nic jiného než jejich domácí kuchyni.

Jardo, tenhle guláš má být mnohem hustější, než většina gulášů. Je určen k podávání s pečivem, které se do něj nemá namáčet, ale m se jím nabírat.;-)

jarda Kadic jarda Kadic

30. 6. 2013 12:26

Když se opravdu povede,ta kolikrát ani není zapotřebí zahušťovat moukou:yes::yes::yes:

Michal

30. 6. 2013 11:47

Papriky je tam nějak málo, nové koření je zajímavá inovace.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na guláš tátovy recepty hovezi gulas tátův 34639 zahradnicky guláš guláš domovina recept co uvařit tátovi guláš recept top zeleninový guláš paštika z kuřecích jater pečený hovězí guláš se zeleninou od špagetky tátův gulášek pecivo ke gulasi top recepty tátovi recepty hovězí guláš pro 30 strávníků gulas domovina grand hotel guláš tatuv veprovy guláš tátuv rodinný guláš

Suroviny: kližka hovězí, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, mouka hladká, koření nové koření, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Tátův guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZGj8