Kedlubnové zelí s jablkem a zázvorem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,13 g |
Tuky | 24,42 g |
Vláknina | 26,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 69,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kedlubnové zelí máme rádi.Zkoušela jsem ho trošku vylepšit a takto připravené je velice chutné. Když se nechá uležet do druhého dne, je ještě chutnější.
Podávala jsem s pečeným zázvorovým pleckem z papiňáku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2015 18:06
TerezaVe:Komentář mě moc potěšil,děkujiI ten sušený zázvor je dobrýDávám ho i do masa
6. 6. 2015 14:32
Můj první pokus o kedlubnové zelí a moc jsme si pochutnali. S jablky opravdu velmi chutné. O moc chutnější než cuketové zelí, které známe. Neměla jsem čerstvý zázvor, dala jsem jen lžičku sušeného a stačilo nám. Místo alergizující citronové šťávy + soli jsem dala 3 lžičky Umeocta. Celkový dojem: velmi HAM.
18. 6. 2013 11:09
Ivana79:Vidím,že Ti naši mazlíci jsou všichni stejní
Děvčata-děkuji Vám
Děvčata-děkuji Vám
15. 6. 2013 09:00
Delavam podobne, velka dobrota...
14. 6. 2013 21:41
A tú mačičku som si tiež najprv nevšimla ale tých našich 5 nám takto tiež dosť často asistuje a najviac náš miláčik 2-mesačný
14. 6. 2013 21:38
Anička,vyskúšame mám v záhrade celé políčko kalerábov a pchám ich teraz všade toto je veľmi zaujímavé
14. 6. 2013 19:52
Děvčata-děkuji
14. 6. 2013 19:45
Kedlubnové zelí upravené na všechny způsoby zbožňuji a to tvoje bude dobroučké "žraso"
14. 6. 2013 12:41
Anna Kocikova:Aninko, kedlubnové zelí dělám a ráda, je moc dobré a jak se mi do ruky dostane obří kedlubna, tak je jasné zeléjen nedávám zázvor, tak to vyzkouším i s ním Máš zasloužený 14.bod
14. 6. 2013 11:57
Milá Aničko a Rebeko, to není od vás vůbec hezké, že jste se proti mě spolčily nó prostě mi ty vaše úžasné recepty utekly, takže díky na připomenutí p určitě vyzkouším
14. 6. 2013 11:18
Všechny jste mě svými hezkými komentáři moc potěšilyDěkuji i za hodnocení
Magdalenko,suroviny fotil manžel a já jsem si ani při jejich vkládání nevšimla,že ta naše Mišula tam má zase vražený čumáčekAž jsem se pořádně přidívalaTy naše chlupaté"mršky"musí všude asistovat
Simuš,jestli budeš zkoušet z toho gigantu,tak to ani nemusíš podlévat.Jsou krásně šťavnaténé jaky ty hezky vypadající menší kedlubničky,co jsou teď v obchodech.Vypadají sice hezky,ale té šťávy tam moc není
Rebuško,nezamačkávej slzičku,já Ti uvařím nové a k tomu zlatavou kachničku
Když se zelí nechá uležet do druhého dne,tak ho ty zázvory krásně provoní a zelí tím moc příjemně natáhne.Ale pozor-nesmí se to se zázvorem přehnat,jinak to chytne nahořklou chuť
Magdalenko,suroviny fotil manžel a já jsem si ani při jejich vkládání nevšimla,že ta naše Mišula tam má zase vražený čumáčekAž jsem se pořádně přidívalaTy naše chlupaté"mršky"musí všude asistovat
Simuš,jestli budeš zkoušet z toho gigantu,tak to ani nemusíš podlévat.Jsou krásně šťavnaténé jaky ty hezky vypadající menší kedlubničky,co jsou teď v obchodech.Vypadají sice hezky,ale té šťávy tam moc není
Rebuško,nezamačkávej slzičku,já Ti uvařím nové a k tomu zlatavou kachničku
Když se zelí nechá uležet do druhého dne,tak ho ty zázvory krásně provoní a zelí tím moc příjemně natáhne.Ale pozor-nesmí se to se zázvorem přehnat,jinak to chytne nahořklou chuť
14. 6. 2013 11:10
Dana61:Danuš,dělávám podobně i hlávkové a cuketovéhttp://www.toprecepty.cz/recept/23607-cuketove-zel...Díky za milý konemtík
14. 6. 2013 08:35
Dana61: Danuš, já jsem dělala podobně, ovšem s hlávkovým a je to náramná dobrota, jestli chceš, mrkni se http://www.toprecepty.cz/recept/25110-pomalu-pecen...
14. 6. 2013 08:09
no Aničko, recept mě velmi zaujal neb kedlubnové zelí jsem s jablíčky a se zázvorem nikdy nedělala
14. 6. 2013 07:26
+13 super recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 4 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 4 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 5 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 12 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 2 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 3 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 3 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 3 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 3 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Jak na dokonalé kedlubnové zelí? Chutná skoro jako to klasické, jen je jemnější a využít do něj můžete i nať kedlubny
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnové zelí kedlubnove zeli video zelí se zázvorem hlávkové zelí s kedlubnou kedlubnové zelé cuketové zelí s jablkem kedlubnové zelí recept zelí s jablky dusene kedlubny s jablky příprava kedlubnového zelí s jabkem hlávkové zelí s kedlubnou recept na kedlubnové zelí top recepty kedlubnové zelí kedlubnové zelí jako příloha obří kedlubny zelī recepty kedlubove zeli postup kedlubnové zelí s cuketou struhadlo na zeli nové brambory s kedlubnové zelí kedlubnové zelí na víně
Suroviny: kedlubna, jablko, cibule, česnek, zázvor mletý, zázvor čerstvý, šťáva citronová, kmín celý, olej, sůl
Kedlubnové zelí s jablkem a zázvorem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYP9
27 názorů