Romadurová omáčka k pečenému masu
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 898 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,98 g |
Tuky | 194,47 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 791 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Toto je můj originální recept, s kterým jsem u své rodiny stoprocentně zabodoval.
(c) Evosheek
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2017 13:00
8. 4. 2013 07:11
8. 4. 2013 06:45
7. 4. 2013 19:05
7. 4. 2013 15:51
7. 4. 2013 13:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 58 minutami
Křupavé brambory
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 4 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 11 minutami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 18 minutami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 42 minutami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 51 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 1 hodinou
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 1 hodinou
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 4 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: omáčky k masu omačka k vepřovemu masu výpek k masu příloha k pečenému bůčku omáčky k masu recepty sladke omacky k masu omacky k vepřovemu masu králík s romadurem recepty na omáčky k masu omáčka k masu co k pecenemu masu recepty na omáčky omáčky recepty omačka k pečenemu bučku maso s romadurem hořčičná omáčka k masu vypek k pecenemu masu omáčka k masu z výpeku příloha k pečenému masu recept omáčka k vepřovému masu
Suroviny: bůček, pečeně vepřová, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, kmín celý, voda, sýr romadur, smetana sladká, hořčice plnotučná, mouka hladká, pažitka, cibule
Romadurová omáčka k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AD8
6 názorů