Plněné závitky se zelím a bramborovým knedlíkem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 890 kJ / 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,29 g |
Tuky | 21,44 g |
Vláknina | 8,49 g |
Cholesterol | 216 mg |
Sodík | 891 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 15,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 3. 2013 23:39
Hezký závitek
31. 3. 2013 22:57
Debata je zajímavá, ale já půjdu k věci. Závitek vypadá skvěle. Posílám bod.
31. 3. 2013 18:59
No téda jak je to s okurkama vážně netuším, ale nad těma hranolkama jsem teď nedávno zrovna přemýšlela a přišla jsem na to, že hranolky jsou odvozené od slova hranol. jelikož jsou to jakoby bramborové hranoly. Tudíž ty hranoly, zjemněně řečeno ty malé hranolky :D takže jeden by měl být hranolek
31. 3. 2013 18:50
Děkuji :)) Takže je to nářeční výraz, ano? Pan okurek z Moravy a paní okurka z Čech. Roztomilé.
31. 3. 2013 15:59
otazníček:Varianta okurek je oblastní moravská a užívá se pro označení plodu, nikoli rostliny samotné.(Internetová jazyková příručka)
MoniqueLaMutti krásný zavitek
MoniqueLaMutti krásný zavitek
31. 3. 2013 15:58
otazníček:Co máš z toho,já taky To je jako jeden hranolek nebo hranolka?
31. 3. 2013 15:25
Říká se ten okurek nebo ta okurka? Jsem z toho nějak zmatená. U nás se používá okurka. Co je správně?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 30 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 52 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: vepřové závitky plněné zelím jídla s bramborovým knedlíkem zavitky plnene zelim krkovička s bramborovým knedlíkem recepty knedliky se zelim vepřové maso plnene s kysanym zelima bramborové knedlíky moravsky vrabec plneny plneny maso s bramborovým knedlíkem krkovice s bramborovym knedlikem závitky se zelím okurky plnene zelim recepty s bramborovym knedlikem vepřové závitky plněné kysaným zelím závitky plnené se zelím kuřecí závitky s bramborovým knedlíkem zavitky z krkovice plnene zelim a uzenym hovezi s bramborovym knedlikem hovězí s bramborovýmknedlíkem vepřové závitky se zelím a klobásou zavitky z krkovice plněné zelím
Suroviny: pečeně vepřová, klobása, okurka čerstvá, hořčice plnotučná, koření grilovací, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká, masox, olej, cibule, olej,
Plněné závitky se zelím a bramborovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L18W
7 názorů