Vepřová plec na halali
Smetanové zeleninové omáčky jsou stálice naší kuchyně. Oblíbené a velmi často připravované. Jejich přípravu můžete zjednodušit použitím vyladěné koupené sterilované směsi. Po provaření záklechtky už jen lehce doladíte podle vlastní chut
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 115 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,55 g |
Tuky | 90,45 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 87,68 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2011 15:39
Evik díky Musím to taky ještě jednou uvařit a dát nové foto. Ach ty začátky zde
2. 3. 2011 14:37
Dneska jsme to okoštovali a super. Výborný nápad a chutnalo to všem. Jen jsem si to upravila rovnu na plátky a nevařila jsem to maso vcelku. Moc děkuji
26. 2. 2011 14:44
Stomart díky.
26. 2. 2011 12:50
Teď jsem dovařil a výborné
2. 2. 2011 23:48
Aničko, tlakáč je super výmysl!!
2. 2. 2011 23:27
Jani,tlakáč máš v pořádkukdyž se dělá maso vcelku,tak to trvá o těch 10-15 minut dýl,než porcovanéHalali používám také a je to supertobě další bodík+8
2. 2. 2011 23:21
Andynnka máš recht!!
2. 2. 2011 20:51
Jo jo,z halali je to nejlepší,poradila mi to takhle švagrová a už jí od té doby dělám jen takhle.
Z hovězího by mi jí doma nikdo nesnědl,takže jedině vepřové,občas masíčko do halali přes noc naložím,to je pak bašta,masíčko je pak krásně chuťově cítit po halali,je to prostě mňamka.Zrovinka zítra budu dělat k obědu,už se na ní moc těším.
Z hovězího by mi jí doma nikdo nesnědl,takže jedině vepřové,občas masíčko do halali přes noc naložím,to je pak bašta,masíčko je pak krásně chuťově cítit po halali,je to prostě mňamka.Zrovinka zítra budu dělat k obědu,už se na ní moc těším.
20. 4. 2009 07:54
Merylas a opět krásná fotečka! Mi se někdy ty záběry z blízka nevedou, ikdyž mám nastaveno "blízký záběr", blíže, než 70 cm. Ty detaily na jídle jsou úžasné a mnohé napoví.
19. 4. 2009 21:44
Halali mám dělané doma jako polotovar. Použila jsem ale kuřecí prsíčka, potřebovala jsem "rychlý" oběd. Oproti receptu jsem použila sladkou smetanu. a bodík
3. 4. 2009 08:06
Co říci. Ňamka !! +bodík
1. 1. 2009 17:17
Janičko,tak tahle omáčka mě velice překvapila,jak byla rychle hotová. A nemusí se nakládat,to je spousta času ušetřeného.Moc všem chutnala.Dávám velikou 1.
21. 12. 2008 18:02
Boubelina, no, však ano, já taky, je to v podstatě totéž, jen nechci, když je to z plece, aby někdo říkal, že název je zavádějící, tak jsem si nějaký vymyslela a je to i tak moc dobré. Hovězí je drahé, tak proč nepoužít i vepřové? Nezbyla mi ani malinkatá porcička a to vím, že všem doma moc chutnalo.
21. 12. 2008 14:38
já dělám z halali svíčkovou je super. koukám,že je to skoro stejný
21. 12. 2008 12:55
Jo po zvětšení ji vidím a už vím. Zakoupím do špajzky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 23 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Vykoledujte si nejlepší kuchařky se slevou 40%: Exkluzivní velikonoční akce na Toprecepty.cz
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: vepřová plec svíčková z halali z vepřové kýty vepřová plec recepty vepřová plec recept veprové maso na halali svíčková z vepřového masa s halali svíčková z vepřového masa a halalí recepty vepřová plec halali recept maso na halali recept vepřová plec halalí recepty recepty s halali plec recept recepty z vepřové plece recepty z halali vepřové maso s halali veprova svickova z halali hovězí na halali vepřová svíčková s halali
Suroviny: plec vepřová, sůl, pepř mletý, olej, halali, bobkový list, koření nové koření, voda, smetana zakysaná, mléko, máslo, cukr, mouka hladká
Vepřová plec na halali
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRxN
32 názorů