Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec na halali

Smetanové zeleninové omáčky jsou stálice naší kuchyně. Oblíbené a velmi často připravované. Jejich přípravu můžete zjednodušit použitím vyladěné koupené sterilované směsi. Po provaření záklechtky už jen lehce doladíte podle vlastní chut

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

21. 12. 2008 13:41

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 115 kJ / 1 700 kcal
Bílkoviny133,55 g
Tuky90,45 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy87,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anet981

6. 11. 2021 16:42

Letos poprvé jsem vařila Vepřové na halali sama, díky tomuto receptu chutnalo jako když ho vaříme s mamkou! :)

ZuzkaH

25. 8. 2021 20:58

Naprosto vynikající <3<3<3

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 11. 2017 19:08

cbjitka: Záleží, kolik toho děláte. Na 4 porce klidně i s nálevem, už douho jsem to nedělala, omlouvám se, ale na 2 porce bych to určitě propláchla. Takhle svíčkovou vařívala moje máma a byla opravdu bezkonkurenční :-8

helwe59 helwe59

30. 11. 2017 15:38

cbjitka: Já sama za sebe,použila jsem jen asi dvakrát a vždy dlouho proplachovala.Ono to není ani tak slané,jako kořeněné,záleží na každém,podle chuti.

cbjitka

30. 11. 2017 14:26

Dobrý den chtěla bych se zeptat to Halali tam dáváte i s tím nálevem? Mně přijde ten nálev docela dost slaný nezkazí pak chut té omáčky? Díky za odpoved

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2013 18:53

Tereza Blazkova: díky;-)

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

26. 11. 2013 17:23

Jani :-K, děkuji za moc dobrý obědek :-), moc jsme si pošmákli :yes:. Přidávám Ti +13 a fotečku ;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 1. 2013 13:46

lidka58: budeme se těšit;-)

lidka58

6. 1. 2013 11:06

Dostala jsem krásná kousek kančí kýty a protože jsem zvěřinu nikdy nevařila zkusím jí udělat podle tohoto receptu. O výsledek se pak podělím.;-)

Ivana Ch

23. 10. 2012 06:53

Dělám skoro úplně stejně,akorát místo mléka(chuť teplého mléka nesnáším) dávám vývar. Teplé mléko mě může strhnout žaludek, ale to je můj problém.

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 10. 2012 18:43

Eliza: slibuji;-)

Eliza Eliza

21. 10. 2012 18:00

Jana Remkova: :-K Jasně, že nevadí, jsem poctěná.:-8 Ale slib mi, že až uvaříš a vyfotíš, dáš si dopředu svoji novou fotku, protože je máš čím dál hezčí. Taky mě někdy napadá, že některé své staré fotky vyměním...ale člověk pořád něco dělá a tvoří dál, takže zůstává u nápadu...Znám to.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 10. 2012 17:26

Eliza: děkuji!! Jé, já to tak dlouho nedělala!:-O Díky za připomenutí!! Na halali i svíčkovou dělávala moje mamka. Díky za krásné fotky a pokud nevadí, jednu z nich zvolím za hlavní;-) To byly teda fotky v tom roce 2008!:-D No jo, začátky:-8

Eliza Eliza

21. 10. 2012 14:05

Jani, ráda připisuji bodík k tomuto Tvému receptu, moc jsme si pochutnali. Halali jsem v dobách "před Toprecepty" vůbec neznala, ale nyní tvoří stálou součást domácích zásob. Takhle připravené vepřové je luxusní.
Já jsem navíc začala osmažením cibule, kterou jsem zasypala cukrem a nechala zkaramelizovat. Posílám obrázky a doporučuji dále...:-p:yes:

lidka58

2. 9. 2012 12:50

Právě jsme poobědvali a všem velmi chutnalo!!! Opravdu vynikající.:-K :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová plec svíčková z halali z vepřové kýty vepřová plec recepty vepřová plec recept veprové maso na halali svíčková z vepřového masa s halali svíčková z vepřového masa a halalí recepty vepřová plec halali recept maso na halali recept vepřová plec halalí recepty recepty s halali plec recept recepty z vepřové plece recepty z halali vepřové maso s halali veprova svickova z halali hovězí na halali vepřová svíčková s halali

Suroviny: plec vepřová, sůl, pepř mletý, olej, halali, bobkový list, koření nové koření, voda, smetana zakysaná, mléko, máslo, cukr, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřová plec na halali

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRxN