Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole s hlívou ústřičnou

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

11. 5. 2013 12:13

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 368 kJ / 327 kcal
Bílkoviny5,40 g
Tuky25,30 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj experiment. Je to strašně dobré a milovníci fazolí si příjdou na své:-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2013 13:08

yveta: už ano;-)

yveta

11. 5. 2013 13:07

V postupu žádné fazole nejsou:-8:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2013 13:07

magdalenka: Ježkovy oči, vždycky něco zapomenu! Díky za upozornění, Magdi. Přesně!! Ty fazole se chovají fakt divně někdy:-/

magdalenka magdalenka

11. 5. 2013 13:03

Jana Remkova: V postupe nevidím, kedy si pridala tie fazule? Asi ku koncu.
Ale je to dobrý nápad, určite aj na studeno ako šalát.
Ja konzervovanú fazuľu kúpim tiež len výnimočne, celkovo nemám rada konzervy, ale to je môj problém. Tiež už varím podstatne menšie množstvá, ako kedysi. Preto si naraz uvarím napr. kilo fazule, krúpov, cíceru...potom rozdelím na menšie časti a zamrazím. Vždy sa mi to zdá rentabilnejšie a chutnejšie ako kupovať konzervy a mám ich tiež po ruke stále.
U mňa sa stáva, že tá drobnejšia biela fazuľa sa správa divne, niektoré sú tvrdé, niektoré rozvarené. Tie väčšia fazule sa mi zdajú chutnejšie, zvlášť obrovské biele - maslové.

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2013 12:48

tejaja: Terezko, já nevím, co dělám špatně, ale ať dělám, co dělám, klasické fazole vždycky rozvařím, nebo jsou některé měkké, některé tvrdé a olupuje se jim slupka.:-( Já vařím jen pro sebe a je mi škoda elektřiny na dlouhé vaření. Jinak konzervy téměř nekupuji:-)

tejaja tejaja

11. 5. 2013 12:42

Recept je krásny, chutilo by mi :-D;-) Len prečo sa tak rozmohli fazule v konzervách ? Nebolo by lepšie uvariť ich ? Ja viem, je to rýchlejšie, ale ...;-)

jarka skrobakova

11. 5. 2013 12:35

super :yes::yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazole s hlívou fazole s hlívou ústřičnou fazolový guláš s hlívou fazolovy gulas s hlivou ustricnou guláš z hlívy ústřičné s fazolemi hlíva ústřičná recepty recepty hlíva ústřičná s fazolemi hlíva ústřičná s fazolemi hlíva s fazolemi recept s hlivou ustricnou fazole beluga hliva fazole fazolove lusky s hlivou hlíva a fazole fazole recept hlíva ustřičná a fazole hlíva fazole recept zelene fazolky s hlivou fazole hlíva guláš z hlívy s fazolemi

Suroviny: fazole červené, hlíva ústřičná, rajče cherry, rajče sušené, klobása pikantní, cibulka zelená, chilli paprika čerstvá, sůl, olej olivový, olej ze sušených rajčat, rama cremefine

TopRecepty.cz

Fazole s hlívou ústřičnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vx5X